Breaking News

Κατερίνα Λέχου: «Δεν μπορεί ο καθένας να σου τσαλαπατάει την προσωπικότητά σου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο «The 2Night Show» βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης η Κατερίνα Λέχου, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «42 Βαθμοί Κελσίου», η οποία προβάλλεται στην Cosmote TV.  

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τις σειρές που συμμετείχε και σημείωσαν επιτυχία, τόνισε ότι θεωρεί τον Γιάννη Μπέζο τον πιο υποστηρικτικό άνθρωπο και αναφέρθηκε στον σύζυγό της, περιγράφοντας πώς πέρασαν οι δυο τους στην καραντίνα.

Επίσης, εξηγώντας τι την ώθησε να καταγγείλει δημόσια γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη για τη συμπεριφορά του, τόνισε:

«Είναι ανεπίτρεπτο να προσβάλλεις έναν άνθρωπο ή να τον υποβάλλεις σε σαδιστικά τερτίπια, είτε είσαι ο Κουν είτε όχι, με την πρόφαση να του εκμαιεύσεις μία καλύτερη ερμηνεία. Υπάρχουν άλλοι τρόποι... Είναι ένα σκληρό επάγγελμα και παίζεις με λεπτές ισορροπίες ψυχικές, αλλά δεν μπορεί ο καθένας να σου τσαλαπατάει την προσωπικότητά σου...

Μίλησε η Ζέτα Δούκα και λίγες ημέρες μετά εγώ. Εννοείται ότι μίλησα και μαζί της και με 2-3 ανθρώπους που εκτιμώ τη γνώμη τους. Απευθυνθήκαμε και σε ένα δικηγόρο. Έκανα πάρα πολλή συνομιλία με τον εαυτό μου πριν πάρω την απόφαση να μιλήσω. Μετά με πήρε η Φαίη τηλέφωνο. Το συζήτησα πρώτα με τον σύζυγό μου, αλλά δεν το συζήτησα με τους γονείς μου. Οι παλιοί είναι της άποψης "τι θέλεις να τα πεις;". Έτσι έμαθαν, κάτω απ' το χαλί...

Τα πρόσωπα, που έχουν καταγγελθεί, έχουν μια επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά. Δεν έχει νόημα να συζητήσω μαζί τους, καθώς όταν υπάρχει μοτίβο συμπεριφοράς, υπάρχει σοβαρό θέμα...».

Δείτε τη συνέντευξη.