Breaking News

Β. Μιλλούση: «Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη έχασα το παιδί… μας σόκαρε πάρα πολύ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Βασιλική Μιλλούση και ο χρυσός Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας - ο οποίος τον περασμένο Απρίλιο έγινε πρωταθλητής Ευρώπης για 5η φορά - έχουν αποκτήσει δύο κόρες: τη Σοφία, που ήρθε στη ζωή στις 4 Νοεμβρίου 2019 και την Ελένη, που γεννήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου 2020. Η αγαπημένη αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής δήλωσε στην κάμερα του «Σου Κου Family»:

«Είμαι πολύ τυχερή που έχω δύο ήσυχα παιδιά, που συνεργάζονται. Όταν ήρθε η δεύτερη εγκυμοσύνη, ξαφνιαστήκαμε. Τρόμαξα για το πώς θα τα βγάλω πέρα. Τα παιδιά είναι πάντα ευτυχία, αλλά τρομοκρατήθηκα γιατί λέω "έχω ένα πολύ μικρό παιδί και πώς θα γίνει ο συνδυασμός;". Δυσκολεύτηκα αρκετά, ειδικά όσο φούσκωνε η κοιλιά και είχα κι ένα μικρό παιδί που έπρεπε να τρέχω από πίσω.

Γύρω στον 7ο μήνα, λόγω της κούρασης και του ό,τι σήκωνα τη Σοφία, ξεκίνησα να κάνω πρόωρες συσπάσεις και μετά που απαγόρευσαν να τη σηκώνω... Έμεινα ένα μήνα στο νοσοκομείο πριν γεννήσω και δεν μπορούσα να βλέπω και το παιδί μου λόγω του κορονοϊού. Πέρασα πολύ δύσκολα.

Ο Λευτέρης είναι ένας πολύ καλός μπαμπάς, κάνει τα πάντα, μέχρι και το φαγητό τους. Περνάει ένα αγχωτικό διάστημα, που είναι η Ολυμπιάδα, η πρόκριση κι όλα αυτά. Ο κόσμος τον έχει συνδυάσει με το χρυσό μετάλλιο, που είναι ένα πολύ μεγάλο βάρος.

Είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη αυτή. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη έχασα το παιδί στις 9,5 βδομάδες.  Ήταν παλινδρομική κύηση, είναι πάρα πολύ συχνό. Ήταν κάτι που μας σόκαρε πάρα πολύ καθώς δεν γνώριζα τότε ότι είναι τόσο συχνό φαινόμενο. Παρόλα αυτά αγχώθηκα κι αναρωτιόμουν αν θα μείνω ξανά έγκυος. Είναι όλη αυτή η διαδικασία που μπαίνουν τα ζευγάρια.

Εγώ αυτό που έχω να συμβουλεύσω τα ζευγάρια είναι να μην αγχώνονται. Όταν είναι να έρθει, θα έρθει. Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω δύο παιδιά κι είμαι πολύ γεμάτη. Δεν θέλω ποτέ να πω όχι σε μία ακόμα εγκυμοσύνη, αλλά δεν είναι κάτι που ζητώ αυτήν τη στιγμή...»