Breaking News

Μιχάλης Σαράντης: Η απώλεια που στιγμάτισε τη ζωή του - «Ένιωθα τρομερές ενοχές» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Μιχάλης Σαράντης μίλησε στο «The 2Night Show» για την πορεία του στο θέατρο και τους ρόλους του, καθώς και για την απόφασή του να κάνει στροφή στην τηλεόραση, όπου συμμετέχει στην κωμική σειρά «Η Φαμίλια» του ΑΝΤ1, αποκαλύπτοντας πως είπε το «ναι» σε μια προσπάθεια να αποτινάξει από πάνω του τη σοβαροφάνεια που τον διακατέχει. 

Μεταξύ άλλων, ο ταλαντούχος ηθοποιός περιέγραψε πώς αποφάσισε να γίνει ηθοποιός και σχολίασε τα όσα συνέβησαν τους τελευταίους μήνες στο χώρο του θεάτρου, ενώ αποκάλυψε την επιθυμία του να κάνει τη δική του οικογένεια.

Επίσης, αναφέρθηκε στην απώλεια του κολλητού του, που στιγμάτισε την εφηβεία του και τη ζωή του. Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε:

«Αυτό που στιγμάτισε την εφηβεία μου και γενικότερα τη ζωή μου είναι η απώλεια του κολλητού μου. Ο Ηλίας αρρώστησε στα τέλη του Δημοτικού κι άντεξε ένα χρόνο... Όταν "έφυγε", από πολύ νωρίς ήταν κάπως σαν να έκανα πράγματα και γι' αυτόν, δεν μπορώ να το περιγράψω... Ωρίμασα νωρίς και ταρακουνήθηκα...

Πολύ αργότερα κατάλαβα ότι μου αρέσει να είμαι σε παραστάσεις συνόλου κι όχι να είμαι αμέσως πρωταγωνιστής. Καταλαβαίνω ότι το έκανα γιατί πάντα κάνω πράγματα και για έναν άλλον με τον δικό μου τρόπο, γι' αυτό το λαμπρό παιδί που "έφυγε" νωρίς... Ένιωθα τρομερές ενοχές που ζούσα εγώ και δεν ζούσε ο Ηλίας...».

Να σημειωθεί ότι ο Μιχάλης Σαράντης είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν. Το 2015 τιμήθηκε με το θεατρικό Βραβείο Χορν για την ερμηνεία του Νότη Σερδάρη στη «Φλαντρώ» του Παντελή Χορν και του αγγελιοφόρου στον «Ιππόλυτο» του Ευριπίδη.

Δείτε τη συνέντευξη.