Breaking News

Ε. Ράντου: «Είμαι υπερπροστατευτική γιατί η κόρη μου είναι μοναχοπαίδι - Ο Βασίλης αγωνιά από το σπίτι» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο «The 2Night Show» βρέθηκε καλεσμένη για πρώτη φορά, το βράδυ της Πέμπτης, η Ελένη Ράντου, η οποία μίλησε για  την τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από τη σειρά «Ζακέτα να πάρεις» της ΕΡΤ1.

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στην πολυετή πορεία της στο θέατρο και στις δυσκολίες του επαγγέλματός της, ενώ σχολίασε και τα δυσάρεστα γεγονότα που επισκίασαν το χώρο του θεάματος.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για τη ζωή της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τη μονάκριβη κόρη τους, Νικολέτα, αποκαλύπτοντας πόσο υπερπροστατευτική και δεμένη είναι μαζί της. Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Όταν η Νικολέτα πήγε 5ημερη στο Λονδίνο, η "τρελή" μαμά ήταν από πίσω. Πήγα κι εγώ στην 5ήμερη. Έμεινα σε άλλο ξενοδοχείο και της είπα "Θα είμαι εκεί, ειδοποίησέ με αν με θέλεις κάτι", γιατί ήταν η πρώτη φορά που έφευγε από το σπίτι τόσες μέρες. Έχω πάει μαζί της και σε πορεία (!) για να μην πάθει τίποτα. Είμαι υπερπροστατευτική γιατί είναι μοναχοπαίδι...

Πήγα μαζί της και στο Εράσμους, στη Χάγη, αλλά μόνο στην αρχή και στο τέλος. Δεν μπορούσα να μείνω περισσότερο γιατί δούλευα στο θέατρο. Ήμουν πολύ διακριτική, έμενα στο ξενοδοχείο και περίμενα τηλέφωνό της. Η Νικολέττα ζητάει βοήθεια, δεν είναι ένα παιδί που θέλει να κρύβει το πρόβλημά της. Είμαστε πολύ κοντά και στα δύσκολα. Ήθελα και δεύτερο παιδί, σκέφτηκα και την υιοθεσία, αλλά δεν προχώρησε γιατί προέκυψαν τότε κάποια οικογενειακά θέματα.

Ο Βασίλης αγωνιά από το σπίτι, αλλά ίσως είναι πιο αγχώδης κι από μένα. Προσπαθεί να μη φαίνεται ότι είναι υπερπροστατευτικός. Η Νικολέτα σπουδάζει ζωγραφική στην Καλών Τεχνών».

Επίσης, η Ελένη Ράντου περιέγραψε τη μάχη της με την κατάθλιψη και τις φοβίες, ενώ εξήγησε πόσο σημαντικό είναι για την ίδια να νιώθει ότι την αγαπάνε.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.