Breaking News

Ο Boris Johnson παντρεύτηκε κρυφά την Carrie Symonds; (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σύμφωνα με τη Mail on Sunday (κυριακάτικη έκδοση της Daily Mail) ο Boris Johnson παντρεύτηκε την 33χρονη αρραβωνιαστικιά του Carrie Symonds σε μια μυστική τελετή που έγινε το Σάββατο στον καθεδρικό ναό του Westminster, παρουσία μόνο στενών συγγενών και φίλων. 

Ο ναός φέρεται να κλειδώθηκε ξαφνικά, με την Carrie Symonds να  φοράει στην τελετή ένα λευκό φόρεμα, χωρίς πέπλο.

Ο 56χρονος Boris Johnson έγινε ο πρώτος πρωθυπουργός που παντρεύεται κατά τη διάρκεια της θητείας, μετά τον Λόρδο Liverpool που είχε παντρευτεί τη Mary Chester το 1822, επισημαίνεται στο δημοσίευμα.

Παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι έστειλε προσκλήσεις στους λίγους καλεσμένους την τελευταία στιγμή, θεωρείται ότι σχεδίαζε κρυφά τη μικρή τελετή για έξι μήνες.


Σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες, στα πλαίσια προστασίας από τον κορονοϊό, υπάρχει όριο 30 ατόμων στους γάμους. Ο περιορισμός αναμένεται να αρθεί στις 21 Ιουνίου.

Με τον Johnson να επιστρέφει στα καθήκοντά του την επόμενη εβδομάδα, φαίνεται απίθανο το ζευγάρι να έχει μήνα του μέλιτος, αναφέρει το δημοσίευμα.


Να σημειωθεί ότι τον περασμένο χρόνο ο πρωθυπουργός της Βρετανίας έγινε ξανά μπαμπάς, όταν η Carrie Symonds έφερε στη ζωή το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Ο Boris Johnson έχει και τέσσερα παιδιά με την πρώην σύζυγό του Marina Wheeler. Επίσης, φέρεται να έχει και ένα ακόμη παιδί από τη σχέση του με την Helen Macintyre, η οποία είχε προσπαθήσει αρχικά να κρατήσει κρυφή τη γέννησή του.

Την είδηση μετέδωσε και το Reuters, που αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα της Mail on Sunday, αλλά και της Sun.