Breaking News

Π. Καλίδης: Ο πιο συχνός λόγος που μαλώνει με τη Λ. Μάρκογλου - Γιατί δεν έχουν παντρευτεί; (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε ένα bonus εξομολογητήριο στο After Dark, που προβλήθηκε στον ΣΚΑΪ αργά μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, ο Πάνος Καλίδης κλήθηκε να απαντήσεις στις ερωτήσεις του Θέμη Γεωργαντά.

Ο τραγουδιστής είναι ζευγάρι από το 2005 με την μακιγιέζ Λεάννα Μάρκογλου και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε ποιος είναι ο πιο συχνός λόγος που μαλώνει με την αγαπημένη του, απάντησε ότι του κάνει παρατηρήσεις γιατί ξεχνάει συνέχεια στο σπίτι ανοιχτά τα ντουλάπια και τα συρτάρια.

Επίσης, σημείωσε ότι ζηλεύει κάποιες φορές και κρίνει σeξι φωτογραφίες της, προσθέτοντας ότι: «Η ζήλια με όρια και η αγάπη πάνε μαζί».


Στη συνέχεια εξομολογήθηκε για τη γνωριμία τους: «Ήταν θαυμάστρια, είχε έρθει με την παρέα της στο καμαρίνι, γνωριστήκαμε και τη ρώτησα αν την ενδιαφέρει να με βάψει. Ήταν τη δεύτερη χρονιά της καριέρας μου, χρειαζόμουν έναν άνθρωπο, τη δοκίμασα, με έβαψε και μου άρεσε γενικά. Ξεκίνησε να δουλεύει μαζί μου για 4 χρόνια. Η σχέση ήρθε τον επόμενο χρόνο. Στην αρχή ήταν καθαρά επαγγελματικά, με βοηθούσε σε πολλά πράγματα».

Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν έχουν παντρευτεί μετά από τόσα χρόνια, αν και έχουν δημιουργήσει οικογένεια, απάντησε:

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Είναι κάτι που θα έρθει αν το θέλει και η Λεάννα. Εμένα με ενδιαφέρει να ολοκληρωθεί η σχέση και μεταξύ μας, αλλά και ενώπιον του Θεού... Δεν ξέρω καν αν θέλει εκείνη να παντρευτούμε... Είναι πιθανό να της κάνω πρόταση και να αρνηθεί...»