Breaking News

Κ. Παπαδόπουλος: «Στεναχωρήθηκα που έφυγε ο James, είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του Survivor» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το πρωί του Σαββάτου η εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» πρόβαλε δηλώσεις του Κώστα Παπαδόπουλου, ο οποίος κλήθηκε να σχολάσει την οικειοθελή αποχώρηση του James Καφετζή από το Survivor. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Δεν το πίστευα ότι θα αποχωρήσει ο James μέχρι τη στιγμή που τον είδα να φεύγει. Αυτός ο άνθρωπος έχει περάσει πάρα πολλά μέσα. Εγώ ήλπιζα ότι θα πήγαινε μέχρι πάρα πολύ μακριά. Στεναχωρήθηκα γιατί είναι ένα κομμάτι πολύ σημαντικό στο παζλ του Survivor.

Έβλεπα συνεχώς να μπαίνουν νέοι παίκτες και πίστευα ότι ίσως θα έπαιρνε παράταση. Πόσο, όμως, δεν ξέραμε.

Δεν υπήρχαν ενδείξεις για την απόφαση του James... Όλοι κουραζόμαστε, λέμε πράγματα τα οποία, όμως, ξέρουμε ότι είμαστε εκεί ως αληθινοί Survivors και κάνουμε υπομονή. Μπορεί να έχω πει πράγματα για τον James, αλλά ψέματα δεν έλεγε ποτέ. Δε θα έλεγε ψέματα ούτε την τελευταία του στιγμή. Εγώ πιστεύω όσα είπε κατά την αποχώρησή του.

Θα ψήφιζα ως νικητή τον Γιώργο Κόρομι και μετά τον Νίκο Μπάρτζη, που είναι αληθινό παιδί. Τον Τριαντάφυλλο με τίποτα, δεν εκφράζει το Survivor. O James αποφάσισε να φύγει και είναι σεβαστό. Νιώθω ότι τελικά θα κερδίσει ο Ηλίας Μπόγδανος...».