Breaking News

Jennifer Lopez - Ben Affleck: Το χρονικό της «επανασύνδεσης» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» παρουσίασε ένα κατατοπιστικό ρεπορτάζ για τη φερόμενη επανασύνδεση, που προκαλεί φρενίτιδα στα social media, της Jennifer Lopez και του Ben Affleck, ο οποίος χώρισε με τη γοητευτική Ana de Armas τον περασμένο Ιανουάριο.

Οι δυο τους είχαν αρραβωνιαστεί το Νοέμβριο του 2002, αλλά χώρισαν τον Σεπτέμβριο του 2003. Ο οριστικός χωρισμός τους φέρεται να έγινε στις αρχές του 2004.

Οι πληροφορίες τους ήθελαν να έχουν συναντηθεί αρκετές φορές τον τελευταίο καιρό, με αποκορύφωμα τη ρομαντική  απόδρασή τους στη Μοντάνα... «Έχουν μια ισχυρή σύνδεση. Όλα έγιναν γρήγορα και έντονα, αλλά η Jennifer είναι χαρούμενη», είπε χαρακτηριστικά μία πηγή.

Ο Alex Rodriguez, πρώην αρραβωνιαστικός της Lopez, φέρεται να ξαφνιάστηκε από τις εξελίξεις καθώς ήλπιζε σε επανασύνδεση. Οι φήμες για το χωρισμό τους είχαν ξεκινήσει τον περασμένο Μάρτιο. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο λόγος του χωρισμού ήταν οι φήμες ότι ο Rodriguez είχε μία «περιπέτεια» με τη Madison LeCroy, που συμμετείχε το 2014 στο ριάλιτι Southern Charm...

Οι δυο τους προσπάθησαν να σώσουν τη σχέση τους, αλλά δεν τα κατάφεραν. Τον Απρίλιο, με κοινή δήλωσή τους, την οποία δημοσιοποίησε το «Today», ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

Δείτε το βίντεο.