Breaking News

Π. Αναστασοπούλου: «Είχαμε ένα πέπλο φόβου από πάνω μας που το είχαμε συνηθίσει» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου φιλοξενήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα».

Η όμορφη ηθοποιός αναφέρθηκε στην κωμωδία «Το νυφικό κρεβάτι», στην οποία θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Ορέστη Τζιόβα και που θα ξεκινήσει περιοδεία τον Ιούνιο. Το έργο είναι μια τρυφερή κωμωδία, που παρουσιάζει έναν άντρα και μια γυναίκα από την γνωριμία τους και την πρώτη νύχτα του γάμου τους μέχρι και το τέλος της ζωής τους, με κέντρο πάντα το συζυγικό κρεβάτι.

Στη συνέχεια η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αναφέρθηκε στα γνωστά περιστατικά που συγκλόνισαν το χώρο του θεάτρου, όπως και στην ποινική δίωξη που ασκήθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη, για τον οποίο είχε προχωρήσει και η ίδια σε καταγγελία. Μεταξύ άλλων, είπε στη Σίσσυ Χρηστίδου:

«Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να μιλήσω, γι' αυτό και δε θέλω να μιλήσω πάρα πολύ. Ο τρόπος που έγιναν οι καταγγελίες ήταν ξεκάθαρη επιλογή των τριών κoριτσιών, που μπήκαμε σ' αυτή τη διαδικασία και θέλαμε να κρατήσουμε πολύ χαμηλούς τόνους. Η πρόθεσή μας ήταν να δείξουμε πως δε θέλουμε στο χώρο μας να υπάρχει πια φόβος. Γιατί υπήρχε φόβος για πάρα πολλά χρόνια.

Επειδή εγώ έχω ένα έντονο αίσθημα σεβασμού στις οικογένειες των ανθρώπων που καταγγέλλονται, δε θέλω ούτε να χαρακτηρίζω ούτε να λέω πάρα πολλά. Επίσης, νομικά δε θέλω να λέω πάρα πολλά γιατί δεν ξέρω τι θα χρησιμοποιηθεί εναντίον μου. Είμαι αρκετά πιο ήρεμη αυτή τη στιγμή και έχω πολύ καθαρή τη συνείδηση μου...

Όλοι πρέπει να πηγαίνουμε στη δουλειά μας χαρούμενοι. Όλοι πρέπει να κάνουμε τη δουλειά, που έχουμε επιλέξει να κάνουμε, με χαρά και χωρίς να φοβόμαστε. Εμείς είχαμε ένα πέπλο φόβου από πάνω μας, το οποίο το είχαμε συνηθίσει. Λέγαμε, ναι, ξέρουμε, αυτός είναι έτσι, αυτός κάνει αυτό... Τα ξέραμε όλα αυτά τα πράγματα...».

Δείτε τη συνέντευξη.