Breaking News

Παρουσιάστε!: Επεισόδιο 60 (τελευταίο)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τρίτη 1/6/21 - Επεισόδιο 60 (τελευταίο): Η Βαρκάρη αποχωρεί για τα καλά, αφήνοντας τον Μέγα συντρίμμι και τον Γούλα να το παίζει παγερά αδιάφορος. Η πρόσφατη πρόταση όμως από συνάδελφο να αναλάβει την διοίκηση του στρατοπέδου, όπου μετατίθεται η Βαρκάρη, τον βάζει σε σκέψεις κι ας μην το παραδέχεται. Ο Σκορδάς, απασχολημένος με τον Βασίλη που περνάει κρίση ζήλιας με τον Μαργαρώνη, τα κάνει μαντάρα με τις δικές του συνεντεύξεις για την Ταξιαρχία. Και όταν ο εκρηκτικός Βασίλης θέσει τελεσίδικο στον πατέρα του, θα πρέπει να διαλέξει με ποια "οικογένεια" θα ζήσει.

Στης "Μανούλας Σου", η ξαφνική επιστροφή της Ζαχαρούλας γεμίζει ελπίδες τον Φίλη, νομίζοντας ότι ο Έλτον θα αποφασίσει να μείνει στην Ελλάδα για τον έpωτα. Αλλά μια είδηση απ' την μητέρα του Πετράκη του θυμίζει ότι έχει μεγαλύτερα προβλήματα να λύσει. Πίσω στο στρατόπεδο, ο Γούλας, διχασμένος ανάμεσα στο όνειρό του για την Ταξιαρχία και στην ανάγκη του να είναι κοντά στην κόρη του, θα αφήσει άφωνο τον Ταξίαρχο στη διάρκεια της συνέντευξής του. Και ενώ η μεγάλη στιγμή έρχεται, όπου ο Ταξίαρχος θα ανακοινώσει τον μεγάλο "διάδοχο", ξαφνικές αποφάσεις έρχονται να ταράξουν τα θεμέλια της μεγάλης οικογένειας του 12 ΤΥΠ... Ποιος θα πάρει τελικά την πολυπόθητη θέση του Ταξίαρχου;


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να δείτε τα επεισόδια, όταν εισέλθετε στον ιστότοπο του ΑΝΤ1, πρέπει να κάνετε σύνδεση ως χρήστης μέσω email, Facebook κλπ. Για τα κινητά, πρέπει να κατεβάσετε τη mobile εφαρμογή του ΑΝΤ1.

Για την αρχική σελίδα "Παρουσιάστε!" πατήστε ΕΔΩ