Breaking News

Survivor: Η μεταστροφή του Ηλία απέναντι στον Σάκη - Τριαντάφυλλος: «Μπάρτζη γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του Survivor της Κυριακής, ο Ηλίας Μπόγδανος εξομολογήθηκε στον Σάκη Κατσούλη ότι μετάνιωσε για τη στάση του απέναντί του το τελευταίο διάστημα.

«Από το αγώνισμα με τους Τούρκους και μετά, νιώθω ότι είχα μία ψυχραμάρα μέσα μου απέναντί σου. Δεν το είχα σκεφτεί για να το αναλύσω... Συνειδητοποίησα, επειδή είσαι ένας παιχταράς, ότι έκανες ένα απίστευτο σερί αγώνων και πήρες όλη την ομάδα επάνω σου. Με τους Τούρκους έδειξες ποιος είσαι, όπως και μετά στο αγώνισμα με έπαθλο το Μαϊάμι. Δεν το είχα παραδεχτεί μέσα μου, αλλά ήταν σαν να ζήλεψα... Μου βγήκε μια κακή συμπεριφορά και σου ζητώ συγγνώμη. Ήδη νιώθω καλύτερα», του είπε ο Ηλίας, με τον Σάκη να δέχεται τη συγγνώμη του και στο τέλος οι δυο τους να αγκαλιάζονται.

Στη συνέχεια ο Σάκης ανέφερε όσα είπαν, σε συζήτηση που είχε με τη Μαριαλένα και τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος σχολίασε στην κάμερα της παραγωγής:

«Πού είσαι Μπάρτζη να δεις τις μπιφτέκες πώς αλλάζουν και πώς γυρίζουν... Έφυγες και τα μπιφτέκια πάνε κι έρχονται φίλε... Γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα! Τι ήταν αυτό; Ρε Ηλία, ξέρω ότι είσαι καλό παιδί και κάνεις πράγματα που δεν τα θέλεις λόγω αδρεναλίνης, αλλά αυτό ρε φίλε;».

Αργότερα ο Σάκης δήλωσε στην κάμερα ότι ο Ηλίας του είπε πως επηρεάζεται αρνητικά από τους φίλους του. «Ο Ηλίας έρχεται  στην παρέα μας, όπως θα κάνει και ο Κόρο και η Ελένη, που ήδη νιώθει εκτός παρέας», πρόσθεσε.

Να σημειωθεί ότι η Ελένη Χαμπέρη ξέσπασε σε κλάματα από τη στάση του Γιώργου Ασημακόπουλου και της Καρολίνας Καλύβα, που έδειξαν να ζήλεψαν για το ταξίδι στο Μαϊάμι.

Δείτε τα βίντεο.