Breaking News

Παυλίνα Βουλγαράκη: «Η μητέρα μου αρρώστησε από τη στεναχώρια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αργά το βράδυ της Τρίτης ο  Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στο «The 2Night Show» την Παυλίνα Βουλγαράκη, η οποία μίλησε για τη ζωή της, αλλά και για την απόφασή της να ασχοληθεί με το τραγούδι σε μια περίοδο που οι γονείς της βρίσκονταν στα πρωτοσέλιδα, με αρνητική δημοσιότητα. Μεταξύ άλλων, η ταλαντούχα μουσικός και ερμηνεύτρια εξομολογήθηκε:

«Δε θυμάμαι τις φωτεινές ημέρες καθώς όταν ήμουν 13-14 χρονών είχε γίνει μια σκληρή τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι μας, το οποίο είχε καεί. Οπότε στην εφηβεία μου, για περισσότερο από ένα χρόνο, δεν είχαμε σπίτι γιατί είχε γεμίσει φωτιές. Δεν κοιμόμουν, ανακάλυψα τη φωτιά κι ο πατέρας μου ήταν εκτός Ελλάδος. Τότε η μικρή μου αδερφή ήταν 2 μηνών. Αυτές τις λαμπρές εποχές τις έχω συνδυάσει με ένα τραύμα κι υπήρχε ένας φόβος... Δεν το έζησα αυτό το φως τόσο πολύ γιατί επισκιάστηκε από αυτή την εμπειρία...

Τώρα μπορώ να καταλάβω γιατί ο κόσμος ήταν θυμωμένος και μαζί μου ακόμα, που δεν έχω καμία σχέση. Τότε δεν το καταλάβαινα και με έπνιγε το δίκιο μου. Με πλήγωνε πάρα πολύ και ήμουν αντιδραστική. Ενώ ήθελα να με λένε Παυλίνα Βούλγαρη, λέω όχι θα είμαι η Βουλγαράκη. Ήμουν κι εγώ θολωμένη γιατί ήταν άδικο να θυμώνουν οι άνθρωποι μαζί μου. Θεωρώ ότι μια προκατάληψη τη βίωσα...

Συνειδητοποίησα τη μοναδικότητά μου και άρχισα να πιστεύω σε μένα. Είμαι παραπάνω από ένα όνομα ή ότι είμαι η κόρη κάποιου.

Η μητέρα μου, μέσα από όλα αυτά, αρρώστησε... έπαθε καρκίνο και δυσκολεύτηκε πολλά χρόνια. Ακόμα και τώρα κάνει ακτινοβολίες. Όλη αυτή η στεναχώρια βγήκε στο σώμα της, εκφράστηκε έτσι... Είμαστε 4 παιδιά, ανήσυχα και δυνατές προσωπικότητες. Εμείς, τα αδέλφια, το διαχειριστήκαμε καλά, ενωθήκαμε και γίναμε μια άτρωτη ομάδα».

Να σημειωθεί ότι τον περασμένο χρόνο ο Γιώργος Βουλγαράκης είχε δηλώσει: «Με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί πάνω από 30 χρόνια... Όταν αρρώστησε ένιωσα να χάνω τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου. Ο όγκος στο στήθος που είχε είναι ιάσιμος. Ήξερα ότι η γυναίκα μου θα βγει νικήτρια...».

Δείτε όσα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.