Breaking News

Υποχθόνιος για επίσκεψη στο ΚΕΘΕΑ: «Μου είπαν: Φύγε από εδώ, έχουμε να ασχοληθούμε με σοβαρά θέματα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Υποχθόνιος βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης στο «The 2Night Show», όπου μίλησε για τη ζωή του, τα επαγγελματικά του, την καινούργια δισκογραφική εταιρεία που ετοιμάζει και την επιστροφή του στη Σιάτιστα Κοζάνης.

Ο καλλιτέχνης, που θεωρείται ο πατέρας της τραπ μουσικής στην Ελλάδα, ανακοίνωσε ότι το άλμπουμ, που κυκλοφόρησε πρόσφατα, θα είναι το τελευταίο της καριέρας του, καθώς από εδώ και στο εξής θα κυκλοφορεί μόνο singles.

Ο Υποχθόνιος μίλησε - μεταξύ άλλων -  και για τη διαδικτυακή κόντρα ανάμεσα στον ίδιο και σε συνεργάτη του, αλλά και για την επίσκεψή του στο ΚΕΘΕΑ Κοζάνης. Συγκεκριμένα, είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Ήταν σαν να μαλώνει ο μπαμπάς με το γιο του στην εφηβεία, δεν έχω κακία μέσα μου. Αυτό ξεκίνησε από την άλλη πλευρά, δηλαδή ότι ο Ύπο πήγε στο ΚΕΘΕΑ...

Εγώ πήγα στο ΚΕΘΕΑ, στην Κοζάνη, να με παρακολουθήσουν για αλκοολισμό κι έκανα τρεις συνεδρίες. Με ρώτησαν "Τι πίνεις;" και τους απάντησα "Ένα κρασάκι το βράδυ ή καμιά μπύρα μετά το φαγητό"... Μου είπαν "Τι δουλειά έχεις εδώ;... Φύγε από εδώ αγόρι μου, έχουμε να ασχοληθούμε με σοβαρά θέματα, με ανθρώπους που έχουν όντως πρόβλημα". Και κάθεται ο καθένας και λέει διάφορα για μένα... Ήταν εσκεμμένο. 

Στενοχωρήθηκα μόνο με το γιο του Μαρνέζου, τον "Λεκτικό Επεξεργαστή". Εκεί ήμουν υπερβολικός, δεν ήθελα να το θίξω το παιδί, είναι ταλέντο. Παραφέρθηκα και μιλήσαμε άσχημα στο τηλέφωνο. Είναι καλό παιδί, ήταν λάθος δικό μου...».

Δείτε τη συνέντευξη.