Breaking News

Special Report: Στα παρασκήνια της ταινίας «Ο Άνθρωπος του Θεού» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το «Special Report», που προβλήθηκε στον  ΑΝΤ1 μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής του Πάσχα, ήταν 
αφιερωμένο σε μια ιστορία που μιλά τόσο για τη θεϊκή πίστη, όσο και για την ανθρώπινη θέληση. Η Ρίτσα Μπιζόγλη και η κάμερα της εκπομπής ταξίδεψαν τους τηλεθεατές στα παρασκήνια μιας πολυαναμενόμενης κινηματογραφικής ταινίας...

Όπως ανέφερε η ανακοίνωση του ΑΝΤ1, το «Man of God» («Ο Άνθρωπος του Θεού»), η ταινία που εξιστορεί την πολύπαθη ζωή του Αγίου Νεκταρίου και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021, δε μιλά μόνο για τον βίο ενός Αγίου που έζησε ανάμεσά μας, αλλά κυρίως για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και τα εμπόδια που ξεπέρασε.

Το «Special Report» βρέθηκε αποκλειστικά στα γυρίσματα της ταινίας, που πραγματοποιήθηκαν υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες λόγω της πανδημίας, σε σημεία-ορόσημα της ζωής του Αγίου Νεκταρίου. Από μία αγορά του Καΐρου, που στήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, ως την Ιερά Μονή Πεντέλης, το Δρομοκαΐτειο, αλλά και την Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα, την οποία έχτισε μόνος του και έζησε τα τελευταία χρόνια της ζωής του.

Η σκηνοθέτης της ταινίας, Γιελένα Πόποβιτς, μίλησε στην εκπομπή για το όραμά της να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη τη ζωή αυτού του σημαντικού για την Ορθοδοξία Αγίου, αλλά και τις πρωτόγνωρες συνθήκες υπό τις οποίες το κατάφερε, ενώ ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Άρης Σερβετάλης, εκμυστηρεύτηκε τις προκλήσεις, αλλά και τα διδάγματα που του έφερε ο ρόλος του Αγίου Νεκταρίου.

Η Ρίτσα Μπιζόγλη συνάντησε, επίσης, τον διάσημο Αμερικανό ηθοποιό Μίκι Ρουρκ, που βρέθηκε στην Αθήνα στο πλαίσιο των γυρισμάτων της διεθνούς κινηματογραφικής παραγωγής. Ο Μίκι Ρουρκ εξήγησε γιατί ο ρόλος που υποδύθηκε ήταν ένας από τους πιο δύσκολους στην επιτυχημένη καριέρα του, ενώ απάντησε χωρίς περιστροφές εάν πιστεύει σε θαύματα.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1