Breaking News

«Vax Live 2021» με πρίγκιπα Harry, Jennifer Lopez, Selena Gomez και Ben Affleck (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την πρώτη δημόσια εμφάνισή του, μετά την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου - στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο Κάστρο του Windsor - έκανε ο πρίγκιπας Harry, ο οποίος επέστρεψε στις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε στη φιλανθρωπική συναυλία «Vax Live 2021», που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο στάδιο So-Fi του Λος Άντζελες. Απαραίτητη προϋπόθεση για τους παρευρισκόμενους ήταν να είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Η συναυλία, που θα μεταδοθεί στις 8 Μαΐου σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, αλλά και στα τηλεοπτικά δίκτυα ABC, CBS και Fox, όπως και στο YouTube, ενθαρρύνει τις δωρεές και προωθεί τη δίκαιη διανομή παγκοσμίως των εμβολίων κατά του κορονοϊού.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η σύζυγος του πρίγκιπα Harry, η Meghan Markle, απουσίαζε ανεξήγητα από την εκδήλωση, παρά το γεγονός ότι είχε προαναγγείλει ότι θα συμμετάσχει.

Στα πλαίσια προώθησης της εκδήλωσης, οι διοργανωτές είχαν δηλώσει ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσeξ θα έστελναν «ένα σημαντικό παγκόσμιο μήνυμα για τη δίκαιη κατανομή των εμβολίων».

Ωστόσο, η Meghan Markle, που διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, έμεινε στο σπίτι και εμπιστεύτηκε στον Harry να μοιραστεί αυτό το μήνυμα εκ μέρους της.

«Είναι μια γιορτή του καθενός από εσάς εδώ, των εμβολιασμένων εργαζομένων πρώτης γραμμής στο κοινό και των εκατομμυρίων ηρώων πρώτης γραμμής σε όλο τον κόσμο» είπε ο πρίγκιπας Harry. 

«Περάσατε τον περασμένο χρόνο δίνοντας θαρραλέα και ανιδιοτελή μάχη για να μας προστατεύσετε όλους», τόνισε, απευθυνόμενος στους «εκατομμύρια ήρωες της πρώτης γραμμής σε όλο τον κόσμο», τους οποίους και ευχαρίστησε για το έργο τους. Επίσης, αναφέρθηκε και στο δράμα της Ινδίας, που πλήττεται έντονα από την πανδημία του κορονοϊού.


Παρέμβαση στη φιλανθρωπική δράση κάνουν ο πρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden και η σύζυγός του, η αντιπρόεδρος Kamala Harris, ο Γάλλος πρόεδρος Emmanuel Macron, ο πρωθυπουργός του Καναδά Justin Trudeau κ.α.

Μεταξύ των «αστέρων» που εμφανίστηκαν, ήταν η Jennifer Lopez, η Selena Gomez και ο Ben Affleck. 




Δείτε στο βίντεο την εμφάνιση της Jennifer Lopez.