Breaking News

Στράτος Τζώρτζογλου: «Θα πάρω το Σοφάκι μου και θα γυρίσουμε όλο τον κόσμο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο «The 2Night Show» φιλοξενήθηκε ο Στράτος Τζώρτζογλου το βράδυ  της Πέμπτης και αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη «Φάρμα», ενώ - μεταξύ άλλων - μίλησε για το γιο του, Αλκιβιάδη, καθώς και για τη σύζυγό του, Σοφία Μαριόλα με την οποία, όπως είπε, θα γυρίσει όλο τον κόσμο. Ο ηθοποιός είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Είχα πάρει 15 κιλά μέσα σε 1,5 χρόνο και έφτασα 97 κιλά. Στη Φάρμα έχασα 16-17 κιλά. Διατηρώ πλέον τη διατροφή μου και προσέχω από τότε που βγήκα...

Το σήριαλ που έκανα πέρσι σταμάτησε λόγω κορονοϊού και δεν έπαιρνα λεφτά. Δεν είχα να πληρώσω ούτε το νοίκι μου. Ευτυχώς ήταν καλή η σπιτονοικοκυρά μου και περίμενε.

Ο γιος μου Αλκιβιάδης τελείωσε το πανεπιστήμιο στην Αμερική και τώρα θα πάει για master. Παράλληλα κάνει φωτογραφίσεις και βίντεο σε γάμους για να βγάζει χρήματα. Έκανε και μία ταινία που βραβεύτηκε. Έχει γίνει πια ώριμος άντρας.

Έγινα ηθοποιός για να κάνω ευτυχισμένη τη μητέρα μου και να νιώθει πως είχαν αξία οι θυσίες της.

Στο στρατό ήμουν νοσηλευτής στην ψυχιατρική κλινική. Έκανα στους ασθενείς θεατρικό παιχνίδι και με αγαπούσαν όλοι.

Το πρώτο πράγμα που έκανα όταν βγήκα από τη Φάρμα ήταν να δω όλα τα χιουμοριστικά βίντεο στο Youtube. Γέλασα με την ψυχή μου όταν είδα τα αφιερώματα των Ράδιο Αρβύλα. Τα ευχαριστώ τα παιδιά γιατί πραγματικά έχουν χιούμορ. 

Δεν είδα τα επεισόδια γιατί δεν ήθελα να μάθω τι έλεγαν τα παιδιά πίσω από την πλάτη μου... Θα προτιμούσα να ήμουν πιο γαλήνιος στη Φάρμα.

Θα πάρω το Σοφάκι μου και θα γυρίσουμε όλο τον κόσμο το καλοκαίρι. Μπορεί να βρεθούμε οπουδήποτε!».

Δείτε τη συνέντευξη.