Breaking News

Survivor: Επιμένει ο Λιάγκας μετά τη διάψευση από τον Καλίδη - «Το ρεπορτάζ είναι καρατσεκαρισμένο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επιμένει ο Γιώργος Λιάγκας στις πληροφορίες του σχετικά με τους λόγους που αποχώρησε ο Πάνος Καλίδης από το Survivor, παρά τη δήλωση διάψευσης από τον τραγουδιστή, που τόνισε ότι: «Ακούστηκε ότι η παραγωγή με έδιωξε κατόπιν απαίτησης κάποιων συμπαικτών μου. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, από το Survivor έφυγα γιατί κουράστηκα ψυχολογικά, σωματικά και ψυχικά».

Το πρωί της Δευτέρας, ο Γιώργος Λιάγκας επανήλθε στο θέμα, σημειώνοντας στο Πρωινό:

«Βγήκε ο Καλίδης και με διέψευσε... Δεν κατηγορήσαμε τον Καλίδη, μία πληροφορία σε επίπεδο ρεπορτάζ δώσαμε. Προφανώς, ο Καλίδης δε θα έβγαινε να πει ότι έχω δίκιο, γιατί δεν τον συμφέρει... Το ρεπορτάζ είναι καρατσεκαρισμένο. Τι να βγει να πει ο άνθρωπος; Ότι έχει δίκιο ο Λιάγκας;

Εγώ επανέρχομαι, το ρεπορτάζ είναι τσεκαρισμένο. Μπορεί ο άνθρωπος όντως να κουράστηκε, όντως να είχε φτάσει στα όριά του, αυτό δεν το αρνούμαι, όμως, σας δίνω και ένα άλλο κομμάτι. Υπήρξαν κάποιες βαριές κουβέντες με συγκεκριμένους παίκτες. Μπορεί και αυτοί να του είπαν, δεν παίρνω θέση, όμως, υπήρχαν κουβέντες.  Πήγαν οι τρεις παίκτες στην παραγωγή και λένε "ή εμείς ή αυτός" και η παραγωγή του είπε "Πάνο, πρέπει με κάποιο τρόπο να φύγεις" και ακολούθησε ότι ακολούθησε. Αυτό λέει το ρεπορτάζ, το οποίο είναι καρατσεκαρισμένο. Τι να βγει να πει ο άνθρωπος; Ότι έχει δίκιο ο Λιάγκας;».

«Υπάρχουν παίκτες που έχουν αποχωρήσει, που μπορούν να επιβεβαιώσουν το ρεπορτάζ μου», πρόσθεσε στη συνέχεια ο παρουσιαστής.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό.