Breaking News

Survivor - Α. Παππάς: «Μπήκαμε στο δάσος και πήγαμε μέχρι... κάπου και φάγαμε, αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
O Αλέξης Παππάς, που η στάση του στο Survivor σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως την περίοδο που συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης,  κάθισε την Κυριακή στον καναπέ του Dot και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το περιστατικό με τον Chris Σταμούλη, με τον οποίο πήγαν στο δάσος, απουσιάζοντας για ώρες από την παραλία.

Οι δύο πρώην παίκτες δεν αναφερόταν σε λεπτομέρειες στις συνεντεύξεις τους, τονίζοντας λιτά ότι πήγαν μέσα στο δάσος για να ψάξουν για τροφή. Να σημειωθεί ότι οι πληροφορίες τους ήθελαν να πηγαίνουν για φαγητό σε ξενοδοχείο, που ήταν αρκετά μακριά...

«Μπήκαμε μέσα στο δάσος και πήγαμε μέχρι... κάπου (!) και φάγαμε. Αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια», είπε ο ηθοποιός,

«Δεδομένου του κλίματος κι ενώ καυστικού ρόλου που είχα αποφασίσει να πάρω, ειδικά στις προσωπικές μου συνεντεύξεις, έβγαλα ένα διαφορετικό στυλ, από αυτό είμαι στην πραγματικότητα. Σκεφτόμουν ότι είναι ωραίο να αφήνω ένα ερωτηματικό για το τι θα συμβεί αύριο, με έναν καυστικό τρόπο. Στα πλαίσια ενός ψυχαγωγικού παιχνιδιού και επηρεασμένος και από την ιδιότητά μου, του ηθοποιού, έβαλα κι εγώ την "πινελιά" μου... Δεν μετάνιωσα για κάτι που είπα στο παιχνίδι. Παρερμηνεύτηκαν κάποιες εκφράσεις που χρησιμοποίησα», πρόσθεσε μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Παππάς.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην αγαπημένη του Alessia Demetz, την οποία συνάντησε πριν λίγο καιρό στο Ντουμπάι...

Δείτε το βίντεο.