Breaking News

Survivor (spoiler): Αποχώρησε οριστικά και ο Νίκος Μπάρτζης; (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο του Survivor ο James Καφετζής ανακοίνωσε ότι αποχωρεί οικειοθελώς, ενώ εξελίχθηκαν συγκινητικές στιγμές με τον φίλο του Νίκο Μπάρτζη.

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ειπώθηκε το πρωί της Τετάρτης από την Έλενα Πολυκάρπου ότι ο Νίκος έχει σοβαρό πρόβλημα στο πόδι του και βρίσκεται στο νοσοκομείο, με την παραγωγή να έχει "πέσει πάνω του" για να τον κρατήσει στο παιχνίδι, καθώς βρίσκεται και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Ωστόσο, ο Γρηγόρης Γκουντάρας τόνισε ότι ο Νίκος θα φύγει από το παιχνίδι και θα δούμε την αποχώρησή του στο επεισόδιο της Κυριακής.

Από την πλευρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε στο Happy Day: «Έχουμε νέο ρεπορτάζ... ο Νίκος Μπάρτζης φαίνεται ότι έχει αποχωρήσει».

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια διάβασε και τα ποστ του κολλητού και του αδερφού του Νίκου Μπάρτζη, τα οποία επιβεβαιώνουν την αποχώρησή του.

Πάντως ο Γιώργος Λιανός, σε δηλώσεις του στον Sfera 102.2, ανέφερε ότι ο Νίκος θα παραμείνει και θα κάνει θεραπεία στο πόδι του, περιμένοντας την απόφαση των γιατρών.

Δείτε τα βίντεο από τις εκπομπές του Open και του Alpha.