Breaking News

Survivor - Τα «καρφιά» του Α. Μικρούτσικου για Λιάγκα: «Είμαστε στο βασίλειο του Ράδιο Αρβύλα... μεγάλο φάουλ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το πρωί της Δευτέρας, παρά τη διάψευση από τον Πάνο Καλίδη σχετικά με τους λόγους που αποχώρησε από το Survivor, ο Γιώργος Λιάγκας επέμεινε, τονίζοντας ότι το ρεπορτάζ του είναι διασταυρωμένο...

Τελικά είπε ο Πάνος Καλίδης βαριές κουβέντες στον James Καφετζή, τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία Βέλλη και κατόπιν οι τρεις τους πίεσαν την παραγωγή ("ή εμείς ή αυτός"), με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να αποχωρήσει;

Κατά το ταξίδι της στη Ρόδο, όπου πήγε για την υποδοχή του James, η Άννα Μαρία δήλωσε: «Το άκουσα κι εγώ αυτό προς έκπληξή μου αλλά, πριν προλάβω να πάρω θέση, είδα ότι πήρε θέση ο ίδιος ο Πάνος Καλίδης. Το διέψευσε και είπε τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε. Ειλικρινά δεν ξέρω πώς μπορεί να βγήκε προς τα έξω κάτι τέτοιο. Δεν ισχύει...».

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε στην εκπομπή «Ευτυχείτε»: «Είμαστε στο βασίλειο του Ράδιο Αρβύλα. Όταν το διάβασα κράτησα πολύ μικρό καλάθι, γιατί ο καθένας μπορεί να πει το οτιδήποτε, το έκανε ο Λιάγκας στο Πρωινό. Από τη στιγμή που το διαψεύδει ο Καλίδης, τελεία και παύλα, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα».

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Μπορεί να είναι μία άχρηστη ή μέτρια πληροφορία. Ήταν βαρύνουσα γιατί πάει να νοθεύσει το άισθημα εκτίμησης και αγάπης που έχει το τηλεοπτικό κοινό στον James... Άρα είναι μεγάλο φάουλ. Από τη στιγμή που το διέψευσε ο Καλίδης, τελεία και παύλα».