Breaking News

Βάσω Λασκαράκη: «Η κόρη μου με ρωτάει αν μπορούμε να μετακομίσουμε στην Κρήτη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το «My Greece» και η Δέσποινα Βανδή συνέχισαν χθες, Κυριακή, το ταξίδι τους στην Κρήτη. Στα Ανώγεια - σε ένα παραδοσιακό καφενείο 150 ετών, φτιαγμένο όλο στο χέρι - η Βάσω Λασκαράκη μίλησε για τη ζωή της στην Κρήτη, αλλά και για την κόρη της Εύα, που απέκτησε από τον πρώτο γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Η όμορφη ηθοποιός και ο σεφ Λευτέρης Σουλτάτος παντρεύτηκαν πριν από δύο χρόνια, στις 29 Απριλίου του 2019, στο Ηράκλειο Κρήτης.

«Με έβγαλε εδώ η ζωή, στην Κρήτη. Εδώ είναι σαν να σταματά ο χρόνος, είναι πιο ήρεμα τα πράγματα, παρόλο που το Ηράκλειο θυμίζει τη Θεσσαλονίκη. Ο σύζυγός μου έχει καταγωγή από τα Ανώγεια. Εδώ με έφερε χειμώνα στα χιόνια και παίξαμε χιονοπόλεμο. Είναι πολύ όμορφο μέρος, έχει μια άλλη ενέργεια», είπε η Βάσω Λασκαράκη.

Και πρόσθεσε: «Είναι πιο ήρεμα στην Κρήτη. Μέσα από τα παιδιά το καταλαβαίνεις καλύτερα. Βλέπω την κόρη μου, που έχει τη δυνατότητα να ζει και στην Αθήνα και στην Κρήτη. Εδώ είναι πιο χαρούμενη και πιο ήρεμη. Είναι κάτι που με συγκινεί πάρα πολύ όταν το βλέπω, είναι άλλο παιδί όταν έρχεται στην Κρήτη. Πάντα με ρωτάει αν μπορούμε να μετακομίσουμε στην Κρήτη. Της αρέσει να νοικιάζουμε ένα τροχόσπιτο και να γυρίζουμε όλη την Κρήτη».

Στο ίδιο καφενείο πήρε τα πρώτα του ερεθίσματα και ο Κρητικός καλλιτέχνης Βασίλης Σκουλάς, ο οποίος μίλησε για την πορεία του στη μουσική.

Δείτε το βίντεο του Mega.