Breaking News

Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Έχουν βαφτίσει επανάσταση την τριχωτή μασχάλη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο Πρωινό φιλοξενήθηκε η Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις με το βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο, στο οποίο εξέφρασε την αντίθεσή της με τις γυναίκες που δημοσιεύουν φωτoγραφίες με αξύριστα σημεία του σώματός τους. Μεταξύ άλλων, είπε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα:

«Ήμουν υποψήφια το 2019 με τη Νέα Δημοκρατία στην Περιφέρεια της Α' Θεσσαλονίκης. Είμαι νομικός, αλλά δεν ασκώ το επάγγελμα της δικηγορίας. Είμαι προπονήτρια αντισφαίρισης. 

Όλο αυτό ξεκίνησε από την κόρη της Καμάλα Χάρις. Με ενόχλησε το ό,τι αυτή τη στιγμή έχει κυκλοφορήσει ένα έντονο φαινόμενο από το εξωτερικό που έρχεται γρήγορα και στην Ελλάδα.

Αν γυρνούσα κι έλεγα ότι έχω μετανιώσει για το βίντεο, πραγματικά δε θα ήταν αλήθεια. Αν το ξαναγυρνούσα, όμως, ίσως να ήμουν λίγο περισσότερο επεξηγηματική, γιατί κάποια πράγματα που είπα παρεξηγήθηκαν και παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου.

Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι εστιάζουμε σε τέτοιους είδους εικόνες από τις γυναίκες, ενώ οι γυναίκες, χρόνια τώρα, έχουν δώσει τεράστιους αγώνες σ' αυτή τη ζωή.

Είμαστε σε μια δημοκρατία κι εγώ ένιωσα την ανάγκη να πω την άποψή μου. Να πω πως μια τέτοια εικόνα δε μου αρέσει από μια γυναίκα. Υπάρχουν σημαντικότερα πρότυπα να δείξουν οι γυναίκες. Και δε μιλάω για την εμφάνιση, αλλά για τους αγώνες που δίνει μια γυναίκα. Η ενδοοικογενειακή βiα είναι ένας αγώνας που πρέπει να δοθεί.

Δεν είναι αυτό που πρέπει να αναδείξουμε μέσα από τα social media. Έχουν βαφτίσει επανάσταση την τριχωτή μασχάλη, αυτό με ενοχλεί. Το ό,τι μια γυναίκα το μόνο που θέλει να αναδείξει είναι η τριχωτή μασχάλη ή οι ατέλειες στο σώμα της, θεωρώ ότι είναι λίγο. Έχει να δείξει πολλά περισσότερα πράγματα. Είναι κεκτημένο, δε χρειάζεται να το δείξει... Άλλο να φαίνεται σε μία φωτογραφία η κοιλιά και άλλο να ζουμάρεται η κοιλιά... 

Δεν κάνουμε επανάσταση με την τριχωτή μασχάλη και τις ατέλειες στο σώμα μας... Αποπροσανατολίζει από τις ουσιαστικές μάχες που πρέπει να δώσει μία γυναίκα... 

Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και σε μια δημοκρατία θεωρώ ότι έχουμε το δικαίωμα να εκφραζόμαστε ελεύθερα, όπως και έκανα.

Δέχτηκα bullyίng και απειλές για τη ζωή μου. Και σε μένα και στην οικογένειά μου. Βρισιές... Εγώ δεν εκφράστηκα χυδαiα, δε θεωρώ ότι πρόσβαλα κανένα. Αν κάποιες γυναίκες πιστεύουν πως τις έθιξα για τις ατέλειες στο σώμα τους, πραγματικά εγώ είμαι διατεθειμένη να ζητήσω συγγνώμη.

Αλλά δεν αναφερόμουν στις ατέλειες. Έχω κι εγώ ατέλειες,  ραγάδες και κυτταρίτιδα, αλλά δε θα βγάλω ποτέ φωτογραφία που ζουμάρει στις ραγάδες μου. Αγαπώ τις ατέλειές μου, αλλά δε χρειάζεται να το πω...».

Δείτε το βίντεο.