Breaking News

Survivor: Τα παράπονα του James Καφετζή από το «Love it» - Ιωάννα Μαλέσκου: «Με στεναχώρησες πολύ» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Love it» φιλοξενήθηκε την Τετάρτη ο James Καφετζής, ο οποίος μίλησε για τη συμμετοχή του στο Survivor, από όπου αποχώρησε οικειοθελώς πριν λίγο καιρό, ενώ σχολίασε και τις εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης. 

Προς το τέλος της συνέντευξης εξέφρασε τα παράπονά του για όσα ειπώθηκαν για τον ίδιο στην εκπομπή. Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε στο 2ο βίντεο, ο James Καφετζής σημείωσε:

«Τότε για τον Παππά, όπου εστιάσατε περισσότερο στο εάν έχει σχέση η Άννα Μαρία και όχι αν αυτά που λέει είναι σeξιστικά, για μένα αυτό είναι λάθος. Έχω δει επίσης και άλλα, που εγώ και ο Νίκος προωθούσαμε τη φιλία και όλη η Ελλάδα μιλάει για την πραγματική φιλία μας κι εσείς είπατε ότι ο Νίκος είναι το σκυλάκι μου... η κυρία Μάρτζυ το είπε. Και ο κύριος Βασίλης είχε πει για τον Νίκο ότι είχε κάνει επίτηδες αυτό με τη Χριστίνα... Αυτά τα έβλεπε η οικογένειά μου και για εκείνους ήταν πιο δύσκολο παρά για εμένα... 

Στο Survivor έδειξα τον πραγματικό μου χαρακτήρα. Θεωρώ ότι στις αντίξοες συνθήκες βγαίνει ο πραγματικός χαρακτήρας του καθενός.

Όσον αφορά το θέμα του μοντάζ, ο Παππάς είχε πει ότι το μοντάζ δεν τον ευνόησε. Αλλά δεν τον έβαλε το μοντάζ να αποκαλέσει την Άννα Μαρία καρκίνωμα, ούτε να πει έμενα σαθρό μυαλό και σάπια ντομάτα...

Η οικογένειά μου στεναχωριόταν και απλά σταμάτησε να βλέπει την εκπομπή σας γιατί για κάποιο λόγο υπήρχε μια προκατάληψη απέναντι σε εμένα την Άννα Μαρία και τον Νίκο. Όταν βγήκα μου έστελναν μηνύματα "δες αποσπάσματα από αυτή την εκπομπή"».

Από την πλευρά της η Ιωάννα Μαλέσκου του είπε: «Αισθάνομαι ότι είσαι άδικος και λάθος απέναντί μου. Σέβομαι τη γνώμη σου, αλλά επειδή βλέπω ότι κοιτάς το ρολόι σου ή κοιτάς την ώρα για να φύγεις, θέλω να σε ευχαριστήσω και να σου πω ότι με στεναχώρησες πάρα πολύ».

Να σημειωθεί ότι στη συνέχεια ο James έφυγε αμέσως, αφήνοντας άναυδη την παρουσιάστρια.

Δείτε τα βίντεο.