Breaking News

Απένειμε στη Ναταλία Γερμανού το δίπλωμα αποφοίτησης από τα... ΙΕΚ Καλλίρης! (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το μεσημέρι της Κυριακής ο Θάνος Καλλίρης «εισέβαλε» στο πλατό του «Καλύτερα δε γίνεται» με σκοπό να απονείμει το δίπλωμα αποφοίτησης στην παρουσιάστρια της εκπομπής και πρώην σύντροφό του, Ναταλία Γερμανού.

«Παρακαλώ σταματήστε ό,τι κάνετε αυτή τη στιγμή! Γεια σας, καλησπέρα σας... Είναι τέλος σχολικής σεζόν και ήρθα για να απονείμω το δίπλωμα αποφοίτησης από τα ΙΕΚ Καλλίρης», είπε ο τραγουδιστής με χιούμορ.

«Η διαγωγή ήταν κοσμία, βρε; Κοσμία η διαγωγή;.. Ένα πράγμα λίγο με προβληματίζει, το διαγωγή κοσμία... "Ήμουν άτακτο κoρίτσι", είπε ο φρόνιμος», σχολίασε η παρουσιάστρια.


Στη συνέχεια προβλήθηκε ένα απόσπασμα από το αποκαλυπτικό flashback που έκανε μία εβδομάδα πριν ο Θάνος Καλλίρης στο Dot, όπου εξομολογήθηκε:

«Βρισκόμαστε στο 1992, όπου γυρίζω το video clip για το "Αγαπούλα μου γεια", με τη νεαρή τότε Ζέτα Λογοθέτη, όπου έχουμε ένα φιλί, το οποίο όταν το είδε η Ναταλία Γερμανού - που είχαμε σχέση τότε -, έπαθε παράκρουση! Πέρασα δύσκολες μέρες, αλλά το ξεπεράσαμε.

Τo 1992, στο video clip για το τραγούδι "Φεύγω", έπαιξαν δύο άνθρωποι. Η μία ήταν τότε γνωστή, ο άλλος καθόλου γνωστός. Η γνωστή ήταν η Ναταλία Γερμανού, που έπαιζε τη μπαργoύμαν. Επέμενε τότε να παίξει σε ένα video clip μου, ήθελε να μαρκάρει το χώρο της και να δηλώσει την παρουσία της. Η έκπληξη είναι ότι στα ντραμς έπαιζε ο Φοίβος».