Breaking News

Τελικός Roland Garros: Άγγιξε το όνειρο ο Στέφανος Τσιτσιπάς - Επική ανατροπή του Νόβακ Τζόκοβιτς (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στον τελικό του Roland Garros απέναντι στο No1 της παγκόσμιας κατάταξης, Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο 22χρονος Έλληνας πρωταθλητής άγγιξε το "θαύμα", καθώς νίκησε στα πρώτα δύο σετ, ωστόσο ο Σέρβος ήταν συγκλονιστικός στη συνέχεια και με μία επική ανατροπή επικράτησε με 3-2 σετ (6-7, 2-6, 6-3, 6-2, 6-4), φτάνοντας στον 19ο τίτλο του σε τουρνουά Grand Slam.


«Ήταν ένας μεγάλος αγώνας, δοκίμασα το καλύτερό μου και έκανα ό, τι μπορούσα. Την πρώτη φορά που έπαιξα εδώ στον τελικό, είχα μια καλή διαδρομή και είμαι ευχαριστημένος με τον εαυτό μου... Εμπνέομαι από τον Νόβακ και από τα πράγματα που έχει επιτύχει. Ελπίζω μια μέρα να μπορέσω, ίσως, να κάνω τα μισά από αυτά που έχει επιτύχει μέχρι τώρα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Έλληνες που ήρθαν εδώ, το team μου που με υποστηρίζει συνεχώς και με βοηθά να επιτύχω τα όνειρά μου. Eίναι ένα δύσκολο ταξίδι και χρειάζεται πολλή δουλειά κάθε μέρα. Ελπίζω να επιστρέψω τον επόμενο χρόνο», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Δείτε στα βίντεο της ΕΡΤ τα στιγμιότυπα από τον τελικό, τις δηλώσεις και την απονομή.