Breaking News

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Για μένα είναι πιο φυσιολογικό, για τη μητέρα μου ήταν πραγματικά επαναστατικό» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έχει αποκτήσει με την ηθοποιό Μπέσυ Μάλφα τρία παιδιά: τις δίδυμες Όλγα και Νικολίτσα που γεννήθηκαν το 1997 και τον Γιάγγο που γεννήθηκε το 2005.

Την Τρίτη ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο «φλΕΡΤ». Με αφορμή τη δήλωσή του στο παρελθόν ότι η μητέρα του τον άφησε να νοικιάσει σπίτι ενώ ήταν στο γυμνάσιο, o Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είπε στη Νάντια Κοντογεώργη:

«Το κομμάτι της ενηλικίωσης το έχω αποδεχθεί και για τα παιδιά μου. Έτσι πιστεύω τουλάχιστον, δεν ξέρω τι γνώμη έχουν τα παιδιά μου. Για μένα είναι πιο φυσιολογικό να το κάνω, για τη μητέρα μου ήταν πραγματικά επαναστατικό. Γιατί άλλο είναι για μια γυναίκα, που συνήθως οι μανάδες τον κρατάνε το γιο τους στο φουστάνι τους. Επίσης, ήταν μία διαζευγμένη γυναίκα, που δεν είχε την ανάλογη παιδεία τότε. Μορφωμένη ήταν, αλλά... Από αγάπη το έκανε».


Το περασμένο έτος ο ηθοποιός είχε εξομολογηθεί στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Δεν σου μιλάω για τον μπαμπά μου γιατί δεν υπήρχε μπαμπάς. Είμαι παιδί χωρισμένων γονιών από όταν ήμουν 3 χρονών. Μεγάλωσα με τη μητέρα μου. Ο πατέρας μου δεν ήταν παρών ποτέ, ήταν πάντα απών. Δεν ήταν ποτέ δίπλα μου, δεν μου έγινε αισθητή η απουσία του. Μιλούσαμε... Κάποια στιγμή διαπίστωσα ότι η επαφή μαζί του με χαλάει, με πληγώνει, οπότε του είπα: "Άστο, καλύτερα μακριά, δεν υπάρχει λόγος να πολυβρισκόμαστε"».