Breaking News

Γιώργος Τσαλίκης για ΣΚΑΪ: «Το θέμα έχει πάρει τη νομική οδό και θα δικαιωθώ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η συνεργασία του Γιώργου Τσαλίκη με τον ΣΚΑΪ - για την παρουσίαση του Big Brother - δεν προχώρησε, με τον τραγουδιστή να ξεσπά χθες στο Instagram, αναρτώντας και το σχετικό βίντεο από τη στιγμή της υπογραφής του συμβολαίου του...

Το πρωί της Πέμπτης, η «Φωλιά των Κου Κου» πρόβαλε τις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους. Ο Γιώργος Τσαλίκης τόνισε:

«Έκανα μια ανάρτηση, όπου ήμουν πολύ αληθινός. Όταν μιλάω πάντα υπάρχει λόγος και πάντα λέω την αλήθεια. Πορεύομαι με την αλήθεια στη ζωή μου. Δεν λειτουργώ ποτέ αυθόρμητα με την έννοια του παρορμητισμού και της βλακείας. Είμαι ένας άνθρωπος συνετός. Είμαι πάρα πολλά χρόνια στο χώρο και είμαι προσεκτικός.

Το θέμα έχει πάρει τη νομική οδό. Όπως καταλαβαίνετε, είναι η πρώτη μέρα και θα πρέπει να είμαι προσεκτικός και φειδωλός σ' αυτά που λέω. Τις επόμενες ημέρες θα τα μάθετε όλα.

Δεν μου πρότειναν κάτι άλλο, πέρα από το Big Brother. Εφόσον το θέμα έχει πάρει τη νομική οδό, αυτό που θέλω και θα γίνει, είναι ότι θα δικαιωθώ.

Τα είχα διαβάσει τα δημοσιεύματα σχετικά με άλλους παρουσιαστές, όλα μαθαίνονται εδώ που ζούμε... "Τίποτα δεν γίνεται τυχαία", όπως λέει και το τραγούδι, ούτε τα άσχημα ούτε τα ωραία. Να έχετε υπομονή λίγες ημέρες, είπα ήδη πάρα πολλά...».