Breaking News

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος συνάντησε τη μητέρα της Μαριαλένας - Η γιαγιά της «τα χώνει» στον Σ. Κατσούλη (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δίνουν μάχη στον Άγιο Δομίνικο για να φτάσουν στον τελικό του Survivor, ενώ υπάρχει πάντα το ερωτηματικό σχετικά με το αν επανασυνδέθηκαν ή απλά έχουν φιλική σχέση.

Όπως είχε προαναγγείλει η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, ο Τριαντάφυλλος επισκέφτηκε το σπίτι της οικογένειας.

Μάλιστα, η μητέρα της εμφανίστηκε πιο διαλλακτική σε σχέση με τον Σάκη Κατσούλη, τονίζοντας ότι η κόρη της μπορεί να κάνει ότι επιλέξει η ίδια. «Αν είναι πραγματικά καλά η Μαριαλένα μου... όποιον θέλει», είπε χαρακτηριστικά στους ρεπόρτερ.

Από την άλλη - όπως θα δείτε στο 2ο βίντεο -, η γιαγιά της παραμένει αρνητική απέναντι στον Σάκη Κατσούλη. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Στενοχωρηθήκαμε που τραυματίστηκε. Κλαίω κι εγώ μαζί της. Θα φτάσει στον τελικό... Τον Σάκη τον ξέρω κι από εδώ, είναι δυναμικό παιδί. Την προστατεύει πάρα πολύ, αλλά μέχρι εκεί, όχι παρά πέρα. Όχι για γαμπρός. Ο Τριαντάφυλλος, που είπε ότι θα τους παντρέψει, αν έρθει εδώ θα τον τσακώσω και θα τον δείρω!

Δε νομίζω να αφήσουμε τη Μαριαλένα να είναι ξανά μαζί με τον Σάκη. Έκατσε έξι μήνες μαζί του.  Πήρε την προίκα της κι όλα τα πράγματά της, πήγε στο σπίτι του και μετά την έβγαλε έξω. Γι' αυτό δεν τον θέλουμε».

Δείτε τα βίντεο.