Breaking News

Η Ε. Τσολάκη μίλησε για την εκπομπή που θα παρουσιάσει στο Open - «Θα επέστρεφα στο Happy Day, είναι οικογένειά μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το Open καλωσόρισε στο δυναμικό του την Ελένη Τσολάκη, η οποία φιλοξενήθηκε στο πλατό του «Έλα, Χαμογέλα» και μίλησε για την τηλεοπτική της επιστροφή.

Η Ελένη Τσολάκη θα αναλάβει την παρουσίαση της πρωινής καλοκαιρινής ψυχαγωγικής εκπομπής του OPEN, «Καλοκαίρι #not».

«Η εκπομπή θα έχει λίγο ενημέρωση, που θα "παντρευτεί" με την ψυχαγωγία, για να δώσουμε χαμόγελο τους καλοκαιρινούς μήνες στον κόσμο, που θα επιλέξει να μας δει», τόνισε μεταξύ άλλων.

Όταν η Σίσσυ Χρηστίδου τη ρώτησε αν θα επέστρεφε στο Happy Day, απάντησε: «Ναι καλέ! Εκεί είναι σαν τον φοιτητή, που φεύγει λίγο για σπουδές, αλλά πάντα θα γυρίσει στο σπίτι, έτσι αισθάνομαι. Τα παιδιά στο Happy Day είναι οικογένειά μου, όλοι. Είναι οι φίλοι μου. Είναι μια σχέση δοκιμασμένη και αποδεδειγμένα σταθερή. Δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε, είναι μία πόρτα που είναι πάντα ανοιχτή για μένα και πάντα θα ήθελα να επιστρέψω εκεί. Είναι οι φίλοι μου, είναι η παρέα μου».


Να σημειωθεί ότι η παρουσιάστρια είχε αποχωρήσει από την τηλεοπτική παρέα του Happy Day το καλοκαίρι του 2017 και στη συνέχεια παρουσίασε στον Alpha το τηλεπαιχνίδι «Slam». 

Τον Σεπτέμβριο του 2018 ανέλαβε την παρουσίαση της καθημερινής εκπομπής  «Τι λέει;» - μαζί με τους Γρηγόρη Γκουντάρα, Δημήτρη Μακαλιά και Τζένη Μελιτά -, η οποία έριξε πρόωρα αυλαία τον Φεβρουάριο του 2019. Τελικά αποχώρησε από τον Alpha, μετά από 6 χρόνια που ήταν στο δυναμικό του καναλιού, το καλοκαίρι του 2019.

Την επόμενη σεζόν (2019-2020) μετακινήθηκε στον ΣΚΑΪ, συμμετέχοντας σε εκπομπή που παρουσίαζε τότε ο Γιώργος Λιάγκας, ωστόσο δεν ενεργοποιήθηκε η οψιόν της με το κανάλι (1+1 χρόνος) και ολοκληρώθηκε η συνεργασία τους το καλοκαίρι του 2020.