Breaking News

Η Κάτια Ζυγούλη απαντά σε «δύσκολες» ερωτήσεις: «Αν ο Σάκης ήταν ζώο θα ήταν... χίμαιρα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε «δύσκολες, αστείες και αμήχανες ερωτήσεις» των followers της στο Youtube απάντησε η  Κάτια Ζυγούλη, η οποία έχει δημιουργήσει με τον  Σάκη Ρουβά μία μεγάλη κι ευτυχισμένη οικογένεια με τέσσερα παιδιά. Ακομπλεξάριστη, είπε μεταξύ άλλων:

«Έχω κυτταρίτιδα από την κοιλιά μέχρι τον αστράγαλο. Κάνω διαλειμματική δίαιτα. Αυτό που τρως τις 8 ώρες και τις 16 όχι. Αλλά τις 8 ώρες μην του δώσετε και καταλάβει... με μέτρο. Δηλαδή, δύο γεύματα με μέτρο, καλό φαγητό, καλή ποιότητα, όχι λιπαρά.

Μια καταθλιψούλα μετά από γέννα την πέρασα, αλλά όχι διαγνωσμένη, δεν πήρα θεραπεία. Αλλά να σας πω κάτι, δεν είναι εύκολο, ούτε στο πρώτο ούτε στο δεύτερο. Σου έρχεται λίγο το πάνω - κάτω. Ο κόσμος σου μπερδεύεται, έχεις και τις μαύρες σου.

Αν ο Σάκης ήταν ζώο θα ήταν μία χίμαιρα! Θα ήταν λιοντάρι, γιατί πραγματικά είναι ένας άνθρωπος που θα ολοκληρώσει τον στόχο του και από την άλλη θα ήταν και κατσίκι, γιατί είναι ένα αγριοκάτσικο που δεν κάθεται και θέλει να κάνει συνέχεια πράγματα. Οπότε λιοντάρι και κατσίκι = χίμαιρα.

Μετά από τέσσερις εγκυμοσύνες η κοιλιά μου δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Έκανα πάρα πολύ διατροφή και γυμναστική. Κάποια στιγμή, που το αποφάσισα για μένα και για τη δουλειά μου, ήρθε και έγινε "κούκλα". Όταν λίγο χαλαρώνω με το φαγητό και τη γυμναστική, η κοιλιά ακολουθεί τους ρυθμούς μου και χαλαρώνει κι αυτή. Στην κοιλιά δε θα έκανα επέμβαση, είναι επικίνδυνο και επώδυνο».

Δείτε το βίντεο.