Breaking News

Jason Sudeikis - Keeley Hazell: Κάτι «τρέχει» μεταξύ τους; (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Φαίνεται ότι αλλάζει σελίδα στην προσωπική του ζωή ο Jason Sudeikis, μετά το χωρισμό του με την Olivia Wilde, η οποία βρίσκεται σε σχέση με τον Harry Styles.

Από τις αρχές του περασμένου Μαρτίου υπήρχαν φήμες ότι ο 45χρονος ηθοποιός και σεναριογράφος έχει έρθει κοντά με την 34χρονη Αγγλίδα Keeley Hazell, που είναι μοντέλο, μουσικός και ηθοποιός.

Αποκλειστικές φωτογραφίες που δημοσιεύει το DailyMail.com τους καταγράφουν αγκαλιά στους δρόμους της Νέας Υόρκης, την περασμένη Κυριακή (27/6).

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί το 2014 στα γυρίσματα της ταινίας "Horrible Bosses 2" και από τότε διατηρούσαν φιλικές σχέσεις. Μετά το χωρισμό του Sudeikis, η Keeley Hazell μπήκε περισσότερο στη ζωή του και φαίνεται να προέκυψε ειδύλλιο.

Να σημειωθεί ότι πληροφορίες ήθελαν τον Jason Sudeikis να είναι θλιμμένος με τη νέα σχέση της Olivia Wilde, καθώς είχε την ελπίδα ότι θα τα ξαναβρούν. Πάντως διατηρούν καλές σχέσεις μεταξύ τους, λόγω και των παιδιών τους. Μάλιστα, τον περασμένο Φεβρουάριο είχε διαμορφωθεί μία παράξενη κατάσταση στο Λονδίνο, καθώς οι δυο τους έμειναν μαζί, με τον Harry Styles να διαμένει σε ξενοδοχείο. Περισσότερα ΕΔΩ...

Η σχέση του με την Keeley Hazell πιστεύεται ότι θεραπεύει τη «σπασμένη καρδιά» του, ωστόσο, μόλις πριν λίγες ημέρες μια πηγή ισχυρίστηκε στην Page Six ότι ο Sudeikis εξακολουθεί να είναι θλιμμένος με την πρώην σύζυγό του και τη σχέση της με τον Harry Styles. Επίσης, η πηγή πρόσθεσε ότι δε βιάζεται να προχωρήσει στην προσωπική του ζωή.

Δείτε τις φωτογραφίες.