Breaking News

Καινούργιου για Σκορδά: «Το να μεταβιβάζεις την ευθύνη ενός λάθους περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο επικείμενος γάμος της Δανάης Μιχαλάκη με τον Γιώργο Παπαγεωργίου πήρε απρόβλεπτες διαστάσεις. 

Η Φαίη Σκορδά εξέφρασε την ενόχλησή της που η ηθοποιός επέλεξε χθες το Open και την εκπομπή «Ευτυχείτε» για να διαψεύσει το ρεπορτάζ του Πρωινού, που είχε αναφέρει ότι θα παντρευόταν την περασμένη Παρασκευή.

«Πήρε μία έκταση γιατί η ίδια η Δανάη Μιχαλάκη, η γλυκύτατη, επιλέγει ένα πλαίσιο ενός άλλου καναλιού να τοποθετηθεί γιατί αυτό της ταιριάζει, δεν ξέρω...», είπε χαρακτηριστικά, την Τρίτη, η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό...

«Έχει γίνει κάτι με το Πρωινό του ΑΝΤ1. Μου είπαν τα παιδιά ότι για πρώτη φορά θα θέλαμε σαν εκπομπή, με κάποιον τρόπο, να τοποθετηθούμε και εμείς γιατί έχει ενοχληθεί όλη η ομάδα», σημείωσε η Κατερίνα Καινούργιου και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Γενικότερα, κάνουμε ρεπορτάζ, όπως όλες οι εκπομπές. Το να έχεις κάνει λάθος σε ένα ρεπορτάζ έχει συμβεί και σε μένα και σ' αυτή την εκπομπή και σε όλους και το σωστό είναι - εγώ το έχω κάνει - να ζητήσεις συγγνώμη ή να μην ασχοληθείς... Το να μεταβιβάζεις την ευθύνη ενός λάθους περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Τα κανάλια, πέρα από το όνομα, είναι και τα πρόσωπα που είναι μπροστά από τις κάμερες... Στην πορεία μου όλα αυτά τα χρόνια με έχουν πάρα πολλοί υποβιβάσει, ειρωνευτεί, δεν με έχουν πιστέψει... Κάποιοι μπορεί να πίστευαν ότι αυτοί είναι πάνω από όλους, ότι αυτοί είναι οι καλύτεροι, ότι κάποιοι είναι λίγο πιο κίτρινοι και κατώτεροι και κάποιοι άλλοι ότι είναι ανώτεροι.

Όσο ανεβαίνω, με τη βοήθεια των συνεργατών μου, αυτό που μου λένε οι δικοί μου άνθρωποι - γιατί εγώ δεν έχω αυλές - είναι ποτέ να μην υποτιμάς κανέναν. Αυτή τη στιγμή μπορεί η δικιά μας εκπομπή να είναι πρώτη, του χρόνου όμως μπορεί να είναι κάποια άλλη εκπομπή, ή να βγει ένα νέο κoρίτσι που να κάνει μεγαλύτερη επιτυχία και να πάει καλά. Ποτέ μη θεωρήσεις κάποιον κατώτερό σου... Τέτοια υπονοούμενα δεν μου αρέσουν καθόλου. Εγώ σαν άνθρωπος δεν τα δέχομαι...».