Breaking News

Η ενόχληση της Φαίης Σκορδά: «Η Δανάη Μιχαλάκη επέλεξε άλλο κανάλι να τοποθετηθεί γιατί αυτό της ταιριάζει...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χθες η Δανάη Μιχαλάκη διέψευσε κατηγορηματικά το ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό, που επέμενε ότι θα παντρευόταν την περασμένη Παρασκευή τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

«Άκουσα ότι παντρεύομαι, αλλά δεν πρόλαβα... Δεν μου το είπαν κι εμένα πιο νωρίς να πάω! Εδώ είμαι, προφανώς δεν έχει γίνει κάτι. Θα αλλάξουν πάρα πολλά πράγματα με όλα αυτά που έχουν γίνει αυτές τις μέρες, που έχουμε αναστατωθεί, που για κάποιο λόγο δεν μπορούν να κοιμηθούν οι άνθρωποι αν δεν μάθουν πότε είναι ο γάμος και πότε όχι... Μάλλον θα γίνει τέλος καλοκαιριού κάπου στην Αθήνα, σε κλειστό κύκλο...», είπε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή «Ευτυχείτε» η τηλεοπτική Δρόσω από τις «Άγριες Μέλισσες»...

Σήμερα, Τρίτη, η Φαίη Σκορδά εξέφρασε την ενόχλησή της που η ηθοποιός επέλεξε άλλο κανάλι για να τοποθετηθεί. Συγκεκριμένα, είπε στους τηλεθεατές:

«Αισθάνθηκα χθες ότι αμφισβητείται η πρόθεση και για το λόγο αυτό θέλω να δώσω κάποιες εξηγήσεις, από τη στιγμή που δεν το έκανε κανείς άλλος.

Είχαμε πει την Πέμπτη ότι ο γάμος της Δανάης Μιχαλάκη θα γίνει την Παρασκευή. Το καταλαβαίνετε ότι δεν ήμασταν με αυτή την αγωνία το βράδυ, πότε θα παντρευτεί το ζευγάρι για να το πούμε. Δηλαδή, δεν ήταν κάτι που το είχαμε άγχος και ασχολούμασταν όλοι μέρα μ' αυτό και ξαφνικά τρελαθήκαμε και βγήκαμε την Πέμπτη το πρωί, με χαρά, να ευχηθούμε για το γάμο. Κάπως έγινε όλο αυτό...

Το είπαμε γιατί από το κανάλι μας ήρθε αυτή η πληροφορία, ότι η Δανάη παντρεύεται. Και λέμε "Να το πούμε;" και μας απάντησαν "Πείτε το". Έτσι το είπαμε, με όλη την καλή διάθεση... Ήρθε η πληροφορία μέσα από το κανάλι και από ανθρώπους που κατά 99,99% αυτά που λένε ισχύουν. Και είμαστε στον ΑΝΤ1 και γι' αυτόν το λόγο το είπαμε, για καλό...

Δεν μας πήραν τηλέφωνο να μας πούνε να μην το παίξουμε ή ότι δεν ισχύει... Πήρε μία έκταση γιατί η ίδια η Δανάη Μιχαλάκη, η γλυκύτατη, επιλέγει ένα πλαίσιο ενός άλλου καναλιού να τοποθετηθεί γιατί αυτό της ταιριάζει, δεν ξέρω... Οφείλω να πω τουλάχιστον ότι δεν υπήρχε πρόθεση... Μας ήρθε αυτή η πληροφορία από το κανάλι και με καλή πρόθεση είπαμε ότι παντρεύονται.

Για μένα υπήρχε αυτή η πληροφορία, δεν μπορώ να μην πιστέψω ανθρώπους που συνεργάζομαι τα τελευταία χρόνια εδώ στον ΑΝΤ1, γιατί σημαίνει εκεί κάτι άλλο, ότι δεν εμπιστεύονται εμένα. Είναι σοβαρά κάποια πράγματα, γιατί όταν μου λένε αυτή την πληροφορία, σημαίνει μετά ότι είναι προσωπικό προς τη Φαίη και λέμε άλλες πληροφορίες...

Για μένα ισχύει η πληροφορία. Το ό,τι δεν έγινε είναι άλλο θέμα, άκουσα πολλά σενάρια, δε θέλω όμως να επεκταθώ. Υπήρχε η πληροφορία και μάλιστα μέσα από τον σταθμό, άρα μάλλον ίσχυε και κάτι άλλο συνέβη.

Δεν μου ζητήθηκε ποτέ να το διαψεύσω, δεν μου ζητήθηκε ποτέ να μην το παίξω, ούτε είμαστε τρελοί να πούμε ξαφνικά ότι παντρεύονται οι άνθρωποι. Απλώς, δε θέλω να αμφισβητείται η πρόθεση...».