Breaking News

Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη: «Πήγα δικαστικά το κανάλι... δικαιώθηκα και αποζημιώθηκα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με αφορμή την κόντρα Γιώργου Τσαλίκη - ΣΚΑΪ, μετά το «ναυάγιο» της συνεργασίας τους, η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε στη δική της διαμάχη με το κανάλι πριν από περίπου τέσσερα χρόνια. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε στη ραδιοφωνική της εκπομπή:

«Έχω πάθει ακριβώς το ίδιο, που έχει πάθει ο Τσαλίκης. Πριν από περίπου 4 χρόνια εκτέθηκα με τον ίδιο τρόπο κι εγώ δημοσίως από τον ΣΚΑΙ. Κι εγώ είχα κάνει τις συμφωνίες μου και τις είχα ανακοινώσει με άδεια του σταθμού. Είχαμε κλείσει και ομάδα και ξαφνικά βρέθηκα κρεμάμενη γιατί άλλαξε την άποψή του ο σταθμός επειδή άλλαξε η διοίκηση.

Σαφώς και θα τους πήγαινα δικαστικά γιατί, την ώρα που με ζητούσαν τρία κανάλια, εγώ υπέγραφα με τον ΣΚΑΙ και τελικά με άφησε εκτός σεζόν. Δούλεψα για λίγους μήνες κι όχι μόνο αυτό, αλλά είχε πει ότι έκανα οικειοθελή αποχώρηση στην επιθεώρηση εργασίας. Δήλωσε ότι εγώ δεν εμφανίστηκα στη δουλειά μου. Ήταν ψέματα, ήμουν έγκυος κι όλο αυτό ήταν παράνομο γιατί δεν μπορείς να διώξεις μια έγκυο από τη δουλειά. Τους είχα πάει στα δικαστήρια. Η συμφωνία ήταν να κάνω για λίγο το "Survivor Πανόραμα" και μετά καθημερινή εκπομπή 3 με 5 το απόγευμα.

Όταν τους πήγα στα δικαστήρια, είχαν βγει οι συνάδελφοι στα πρωινάδικα κι έλεγαν ότι δεν είναι σωστό να πηγαίνεις τα κανάλια στα δικαστήρια και πως η αγορά είναι μικρή κλπ. Ναι, αλλά με άφησαν άνεργη, ενώ ήμουν εξασφαλισμένη με συμβόλαιο και σύμβαση εργασίας. Γιατί να μην διεκδικήσω το δίκιο μου; Όπου δικαιώθηκα κιόλας, αποζημιώθηκα και όλα καλά. Στην προσπάθεια του εξωδικαστικού συμβιβασμού, υπήρξε πρόταση να συνεργαστώ με τον ΣΚΑΪ και να το λύσουμε έτσι, αλλά δεν πας μετά από αυτό το ξεφτιλίκι και την αναξιοπρεπή συμπεριφορά που υφίστασαι...

Τώρα οι συνάδελφοι βγαίνουν και λένε μπράβο στον Γιώργο Τσαλίκη, που δίνει το καλό παράδειγμα και πηγαίνει τα κανάλια στα δικαστήρια... Να αποφασίσουμε τι πρέπει να γίνεται... Μιλήσαμε με τον Γιώργο, ήρθαμε σε επικοινωνία για το θέμα αυτό, γιατί είναι κοινός παρονομαστής».

Το παραπάνω ηχητικό απόσπασμα παρουσίασε η εκπομπή «Ευτυχείτε». Δείτε το βίντεο.