Breaking News

Λίνα Σακκά: «Είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που μπορεί να ζήσει μια μητέρα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις μόνη το παιδί σου. Είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που μπορεί να ζήσει μια μητέρα, όμως, η κάθε επιλογή έχει και το τίμημά της. Σε μένα συνέβη, δεν το επιδίωξα και προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να μεγαλώσω ένα ευτυχισμένο παιδί, όπως και είναι», εξομολογήθηκε η Λίνα Σακκά σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up».

Και πρόσθεσε: «Τώρα πια είμαστε πολύ καλή παρεΐτσα στο σπίτι, αλλά τα προηγούμενα χρόνια ήταν πολύ έντονο το βάρος της ευθύνης, καθώς έπρεπε να αποφασίζω μόνη μου για σημαντικά πράγματα για το παιδί. Είχα πάντα την ανασφάλεια αν κάνω σωστές επιλογές για το παιδί μου. Συμβουλευόμουν τον πρώην σύντροφό μου, αλλά το βάρος έπεφτε σε μένα, καθώς εγώ είχα το παιδί στο σπίτι».

«Πρέπει οι μαμάδες να ζητάμε βοήθεια... κάποια στιγμή άρχισα να είμαι πιο απαιτητική από τον πατέρα του παιδιού μου...», τόνισε η πάντα γοητευτική ηθοποιός.

Να σημειωθεί ότι η Λίνα Σακκά έγινε μαμά τον Ιανουάριο του 2012. Είχε χωρίσει με τον τότε σύντροφό της, Μάρκο Καραμάνη, πριν ακόμη γεννηθεί ο γιος τους, ωστόσο οι σχέσεις τους παραμένουν πολύ καλές.

Το περασμένο έτος είχε δηλώσει: «Ήμουν 35 χρονών όταν έκανα τον Μάριο. Ήταν δύσκολο να τον μεγαλώσω μόνη μου, αλλά είχα κάνει 10 χρόνια ψυχανάλυση και κατάλαβα ότι το παιδί μου θα μεγάλωνε καλύτερα με τον ένα γονιό και θα είχα καλύτερη σχέση με τον πατέρα του αν δεν είμαστε κάτω από την ίδια στέγη».