Breaking News

MasterChef - Διονύσης Σαρακίνης: «Ήθελα να κερδίσει η Μαργαρίτα - Με την Ανούς μένουμε μαζί» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την Παρασκευή φιλοξενήθηκε στο πλατό της «Φωλιάς των Κου Κου» ο φιναλίστ του MasterChef 5 Διονύσης Σαρακίνης, ο οποίος - μεταξύ άλλων - μοιράστηκε την εμπειρία του από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι μαγειρικής, μίλησε για τον τελικό και τη νίκη της Μαργαρίτας Νικολαΐδη, ενώ αναφέρθηκε και στη σύντροφό του και πρώην, πλέον, συμπαίκτριά του Ανούς Χεριμιάν. 

«Ήταν πολύ σημαντικό που ήμουν στον τελικό με τη Μαργαρίτα. Ήθελα κι εγώ να κερδίσει η Μαργαρίτα, δεν ντρέπομαι να το πω. Στις προβλέψεις, που είχαμε κάνει, είχα πει ότι ήθελα να κερδίσει. Το είχα πει από την αρχή. Έχεις ένα μαγειρικό ταλέντο δίπλα σου και το σέβεσαι, μαγειρικά αλλά και σαν άνθρωπο», είπε ο Διονύσης.

«Η Μαρίνα έλεγε άλλα μπροστά μου και άλλα πίσω μου κι αυτό με πείραξε. Μπήκε με στρατηγική μέσα στο παιχνίδι», τόνισε στη συνέχεια.

Και παραδέχτηκε: «Σίγουρα σε πολλά πράγματα, χωρίς να το καταλαβαίνω, έβγαινα φάουλ, ακόμα και για μένα. Σίγουρα θα μπορούσα να αλλάξω πολλά πράγματα. Είναι παρεξηγήσιμος ο τρόπος μου...».

«Η Ανούς με έχει ζήσει, ξέρει ποιος είμαι, κάτι που οι άλλοι δεν το ξέρουν. Δεν είναι ότι με υποστηρίζει γιατί πρέπει να με υποστηρίξει, το αντίθετο, μου κάνει πολύ μεγάλη κριτική. Ό,τι "κακό" κάνω το σχολιάζει και με τον τρόπο της προσπαθεί να μου περάσει το σωστό... Με την Ανούς μένουμε μαζί, είμαστε καλά, ο καθένας έχει τις δουλειές του και το πρόγραμμα του, κοιτάμε όμως να είμαστε εκεί...», εξομολογήθηκε για τη σύντροφό του.

Δείτε όσα είπε στην Κατερίνα Καραβάτου.