Breaking News

Naomi Campbell: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωσή της ότι έγινε μαμά (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον περασμένο μήνα η Naomi Campbell είχε ξαφνιάσει ευχάριστα τους followers της στο Instagram, καθώς τους ανακοίνωσε ότι έγινε μαμά ενός κoριτσιού.

Η 51χρονη Βρετανίδα καλλονή πραγματοποίησε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της, μετά τη χαρμόσυνη είδηση και η Daily Mail δημοσιεύει αποκλειστικές φωτογραφίες.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Παρασκευή (25/6) η Naomi - η οποία ζει στη Νέα Υόρκη - επισκέφθηκε ένα σούπερ μάρκετ. Να σημειωθεί ότι οι φήμες αναφέρουν πως έγινε μαμά μέσω παρένθετης μητέρας.


Σύμφωνα με πληροφορίες, σκέφτεται να μετεγκατασταθεί στη βρετανική ύπαιθρο και μάλιστα φέρεται να ψάχνει για το «κατάλληλο ακίνητο».

Όπως αναφέρει η Daily Mail, μια πηγή είπε στη "The Sun": «Η Naomi έχει υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή που μεγάλωσε στο Ηνωμένο Βασίλειο και λατρεύει την ιδέα της μετεγκατάστασης στη βρετανική ύπαιθρο, σε ένα σπίτι με μεγάλο κήπο».


Μια πηγή είχε αποκαλύψει το προηγούμενο διάστημα στο People: «Η Naomi ήθελε να γίνει μητέρα για μεγάλο χρονικό διάστημα, πάνω από 10 χρόνια».

Φίλοι της έχουν τονίσει, επίσης, στη Daily Mail ότι θεωρούν πως η Naomi - που δεν γνώρισε ποτέ τον πατέρα της και μεγάλωσε κυρίως με τη γιαγιά της - χρησιμοποίησε παρένθετη μητέρα.

Ακόμη, υπάρχουν αναφορές ότι θα μεγαλώσει την κόρη της μαζί με τον «μυστικό Αμερικάνο σύντροφό της», το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό.


Δείτε την ανάρτηση που είχε κάνει τον Μάιο η Naomi Campbell, στην οποία είχε γράψει: «Μια όμορφη μικρή ευλογία με επέλεξε για να γίνω η μητέρα της. Νιώθω τόσο μεγάλη τιμή που έχω αυτήν την ευγενική ψυχή στη ζωή μου, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω τον δεσμό ζωής που τώρα μοιράζομαι με τον άγγελό μου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη».