Breaking News

Όλγα Κεφαλογιάννη: «Μπαίνω στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης, περιμένουμε αγοράκι και κoριτσάκι» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον Μάιο, η Όλγα Κεφαλογιάννη είχε ανακοινώσει, με ανάρτησή της στο Instagram, ότι παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Μίνωα Μάτσα και λίγες ημέρες μετά έγινε γνωστό ότι η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είναι έγκυος σε δίδυμα....

Η Όλγα Κεφαλογιάννη δήλωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη:

«Ο Μίνως ήταν ένας άνθρωπος, ο οποίος έκανε τη μεγάλη ανατροπή και μέχρι τώρα έχει πάει καλά. Αναγκαστικά, λόγω της κατάστασης, επιλέξαμε να προχωρήσουμε τώρα και κάναμε έναν πολύ κλειστό γάμο. Μετά είπα ότι μπορεί να ήταν και πολύ καλύτερα έτσι γιατί αισθάνθηκα ότι ήταν εκεί οι άνθρωποι που πραγματικά μας αγαπάνε και τους αγαπάμε. Ένιωσαν μαζί μας ότι ήταν ένα γεγονός, που είχε έναν συμβολισμό και μία αξία ιδιαίτερη.

Πρώτα γνώρισα το έργο του και μου άρεσε πάρα πολύ. Και η μουσική και τα τραγούδια του... Γι' αυτό και όταν τον γνώρισα ήμουν πολύ αυθόρμητη στο να του πω "πόσο σε θαυμάζω". Βέβαια, εκείνος δεν ήξερε καν ποια είμαι εγώ! Γύρισε και μου είπε "Εσύ με τι ασχολείσαι;"

Ξέρω ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες που το σκέφτονται και θα ήθελαν να βιώσουν τη μητρότητα, που μπορεί να έχουν κάποιους λόγους που τους αποτρέπουν. Είναι ωραίο να γίνεις μητέρα όταν πραγματικά το θέλεις και, επίσης, είναι σημαντικό να μην απογοητευτείς. Έχω περάσει την απογοήτευση αυτή... Νομίζω αν μια γυναίκα θέλει πραγματικά να βιώσει τη μητρότητα, πρέπει να το επιδιώξει, να ενημερωθεί και να το προσπαθήσει, η επιστήμη βοηθάει πάρα πολύ.

Εγώ αισθάνομαι πολύ ευλογημένη γιατί συμβαίνει κάτι, που είχα βγάλει τελείως ως πιθανότητα... Η φύση μας έχει φτιάξει για να γινόμαστε μαμάδες σε νεότερη ηλικία, αλλά πλέον μπορούμε να το κάνουμε και σε μεγαλύτερη ηλικία.

Τα ανίψια μου έχουν χαρεί πάρα πολύ, οπότε σκέφτονται πώς θα λειτουργήσουν σαν ξαδερφάκια. Οι αδερφές μου και η μητέρα μου χάρηκαν πολύ, αλλά το συναίσθημα το δικό μας είναι κάτι που δε θα το άλλαζα με τίποτα. Σε λίγο καιρό θα μπω στον 7ο μήνα. Το να μιλήσω για την εγκυμοσύνη το είχα σκεφτεί, αλλά δε θέλαμε να δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Τα μωρά θα είναι αγοράκι και κoριτσάκι».

Δείτε το βίντεο.