Breaking News

Όσα θα δούμε το Σαββατοκύριακο στο DOT (trailer)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
DOT: Κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 12:50 το μεσημέρι, το πιο χαλαρό τηλεοπτικό μαγκαζίνο είναι στον ΣΚΑΪ. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η ομάδα της εκπομπής, μας κρατούν την καλύτερη παρέα: με καλεσμένους που έχουν κάτι όμορφο να μοιραστούν μαζί μας, με ιδέες για να περνάμε καλά, με συνταγές για να τρώμε νόστιμα και συμβουλές για να κάνουμε τη ζωή μας ευχάριστη. 

Το Σάββατο 12 Ιουνίου, κεντρική καλεσμένη είναι η Μπέτυ Λιβανού. Η πιο αριστοκρατική γυναίκα του ελληνικού σινεμά μιλά για τα χρόνια της Finos Film και την αγοραφοβία που της δημιούργησε η απότομη δημοσιότητα. Απαντά στον αστικό μύθο αν έλαβε ποτέ μέρος σε καλλιστεία και αναφέρεται στη 40χρονη σχέση της με τον σύζυγό της, τον γνωστό σκηνοθέτη Γιώργο Πανουσόπουλο, αλλά και στη σχέση της με τον χρόνο.

Ακόμη:

• Η σεναριογράφος Άννα Χατζησοφιά αφηγείται απολαυστικές ιστορίες πίσω από τις μεγάλες επιτυχίες που έχει συνυπογράψει με τον Χάρη Ρώμα.

• Ο γνωστός χορογράφος και χορευτής Τάσος Ξιαρχό μιλά για τη χορογραφία που έγινε viral με την Τάμτα και τον Snik και την εμπνεύστηκε στο... κρεβάτι του.

• Τέλος, δίνουμε απαντήσεις για το τι είναι η φωτογήρανση και αν μπορούμε να απαλλαγούμε από τα σημάδια που προκαλεί στο δέρμα μας, μαθαίνουμε να φροντίζουμε τα ρούχα μας αλλά παράλληλα και το περιβάλλον και η beauty editor της εκπομπής δίνει συμβουλές για το πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον χρόνο χωρίς ενέσιμα.

Την Κυριακή 13 Ιουνίου, καλεσμένη της εκπομπής είναι η Ελένη Καστάνη, που εξηγεί γιατί το τηλέφωνό της δεν χτυπά πια για τηλεοπτικές προτάσεις, μιλά για τη σχέση που έχει με τον γιο της, τις φιλίες που ΔΕΝ απέκτησε ποτέ από τον καλλιτεχνικό χώρο ενώ αναφέρεται και στο ελληνικό #metoo.

Ακόμη:

• Ο Χρήστος Πλαΐνης δίνει συμβουλές ζωής και επιβίωσης.

• Η μοριακή βιολόγος Νικόλ Ράφα μιλά για το πώς μπορούμε να καθυστερήσουμε τον χρόνο με τη σωστή διατροφή.

• Τέλος, μαθαίνουμε πώς να προστατευτούμε από τις μολύνσεις του καλοκαιριού αλλά και για το τι δεν πρέπει να λείπει από την καλοκαιρινή μας βαλίτσα.


DOT. Κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 12:50, στον ΣΚΑΪ. Γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα και Good Vibes.