Breaking News

Το «καρφί» του Π. Βασιλάκου μετά τη δήλωση της Ν. Τσομπανίδου για την... κίνηση επανασύνδεσης (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement

Την Παρασκευή η Νικολέτα δήλωσε στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου»: «Δεν ξέρω τι πήγε λάθος, αλήθεια, αλλά έχει περάσει καιρός και έχουμε προχωρήσει και οι δύο. Είμαι πολύ καλά τώρα.  Δεν έκανε κανένας καμία συζήτηση για τον χωρισμό, απλά έτσι ήρθαν τα πράγματα. Ήταν και το Battle of the Couples στη μέση, ήταν πολλά και ο καθένας πήρε το δρόμο του. Δούλευε πολύ, ήταν πολλά στη μέση... Ήταν δύσκολο, αλλά ήρθε η δουλειά ταυτόχρονα, οπότε αφοσιώθηκα εκεί πέρα και το πήρα λίγο καλύτερα απ' όσο περίμενα, Έγινε μια κίνηση επανασύνδεσης από μέρος του Παναγιώτη, τώρα στα γενέθλιά μου με πήρε τηλέφωνο, αλλά όταν ραγίζει κάτι δεν κολλάει ξανά...».

Το βράδυ της Παρασκευής ο Παναγιώτης Βασιλάκος έκανε ανάρτηση στο Instagram, στην οποία δημοσίευσε δύο βίντεο, που τον δείχνουν σε πισίνα. Στο 2ο βίντεο εμφανίζεται ένας φίλος του, ο οποίος υποδύεται τον δημοσιογράφο και τον ρωτά αν υπήρξε τρίτο πρόσωπο.

«Για να υπάρξει τρίτο πρόσωπο προϋποθέτει να υπάρχει και δεύτερο», είπε με νόημα, ενώ στη συνέχεια απάντησε, όταν ρωτήθηκε αν είναι εpωτευμένος: «Θα απαντήσω όπως απαντάνε όλες οι σταρούμπες. Είμαι πάρα πολύ καλά».

Δείτε τις δηλώσεις της Νικολέτας και την ανάρτηση του Παναγιώτη Βασιλάκου.