Breaking News

Survivor - James Καφετζής: «Συνέβη κάτι που ενοχλούσε όλους τους παίκτες, αλλά δεν έλεγαν τίποτα» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η εκπομπή «Ευτυχείτε» παρουσίασε την Παρασκευή ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του James Καφετζή στο περιοδικό ΟΚ!. Ο πρώην παίκτης του Survivor, που αποχώρησε οικειοθελώς, δήλωσε:

Πότε ξεκίνησες να καταλαβαίνεις ότι ο κόσμος έξω σε στηρίζει;

Όταν έφυγε ο Παύλος Γαλακτερός. Ξέραμε ότι έχει μια στήριξη εξαιτίας της μητριάς του (σ.σ. Νάνσυς Ζαμπέτογλου) και του πατέρα του που είναι γνωστός μπασκετμπολίστας. Φεύγει, λοιπόν και παθαίνουν όλοι σοκ.

Παρ’ όλα αυτά, λίγες μέρες μετά, αποχώρησες οικειοθελώς. Το γεγονός ότι το κοινό σε στήριξε έναντι του Γαλακτερού δεν σου έδωσε δύναμη να συνεχίσεις μετά την ανακοίνωση της παράτασης;

Είναι και το ηθικό κομμάτι. Άντεξα πέντε μήνες. Να αντέξω ακόμα δύο; Με το ίδιο σκεπτικό να αντέξω μετά και άλλους δύο; Δηλαδή, όσο πουλάει το πρόγραμμα, εμείς θα συνεχίζουμε; Μην ξεχνάς ότι είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης, δεν είναι ούτε ριάλιτι μαγειρικής, ούτε μας κάνουν βόλτες στο δάσος. Το γεγονός ότι το τράβηξαν στους επτά μήνες το θεωρώ υπερβολικό.

Ισχύουν οι φήμες πως είχες εκφράσει ξανά την επιθυμία σου να φύγεις, αλλά δεν το έκανες;

Ισχύει. Συνέβη κάτι «ενδοπαραγωγικό», που ενοχλούσε όλους τους παίκτες. Όταν ήρθε η στιγμή να μιλήσουμε γι’ αυτό, όλοι έκαναν πίσω κι έμεινα μόνο εγώ με τον Νίκο. Το τονίζω ήταν κάτι που ενοχλούσε όλους τους παίκτες, αλλά δεν έλεγαν τίποτα.

Βγαίνοντας και παρακολουθώντας όσα έχουν ειπωθεί, τι ήταν αυτό που σε ενόχλησε περισσότερο;

Αυτό που με έχει ενοχλήσει είναι ότι βγαίνουν όλοι τώρα στις πρωινές εκπομπές και λένε πως μέσα στο παιχνίδι δεν ήταν ο πραγματικός εαυτός τους. Διαφωνώ με αυτό. Όσοι τα λένε αυτά προσπαθούν να δικαιολογηθούν. Για παράδειγμα, όπως είχε πει ο Παππάς: «Δεν με ευνόησαν τα μοντάζ». Δεν τον έβαλε το μοντάζ να αποκαλέσει την Άννα Μαρία «καρκίνωμα» ή εμένα «σαθρό μυαλό» και «σάπια ντομάτα».

Πολλά ακούστηκαν για την υποδοχή που σου επιφύλαξαν οι κάτοικοι της Ρόδου. Πώς σου φάνηκε;

Σοκαρίστηκα. Όντως θύμιζε Ανδρέα Παπανδρέου και το παλιό ΠΑΣΟΚ, το ορθόδοξο (σ.σ. γελάει). Δεν το περίμενα να σου πω την αλήθεια.


Επίσης, ο James Καφετζής κλήθηκε να απαντήσει στην κάμερα του «Ευτυχείτε» για τον τρόπο που έφυγε από το «Love it», όπου βρέθηκε καλεσμένος...

«Έχω υπογράψει, γι' αυτό πήγα στην εκπομπή», αρκέστηκε να πει, προσθέτοντας ότι γνώρισε τη σύζυγο του Τριαντάφυλλου.

Δείτε το βίντεο.