Breaking News

Survivor: Το τελευταίο ομαδικό αγώνισμα και τα δάκρυα του Ηλία για τη «ρήξη» με τους Amigos (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του Survivor της Κυριακής, οι παίκτες ενώθηκαν με τους Ρουμάνους και αγωνίστηκαν σε μεικτές ομάδες, με έπαθλο μια νύχτα σε μια βίλα. Ήταν το τελευταίο ομαδικό αγώνισμα του φετινού ριάλιτι επιβίωσης. 

Στην Κόκκινη ομάδα έπαιξαν ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος, ενώ στη Μπλε ο Γιώργος Κόρομι και ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Νικήτρια αναδείχθηκε η Μπλε ομάδα με 10-6.

Να σημειωθεί ότι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν αγωνίστηκε, καθώς είχε νιώσει έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Πριν το αγώνισμα ο Ηλίας Μπόγδανος ξέσπασε σε δάκρυα, καθώς νιώθει ότι οι Amigos τον αποφεύγουν. Συγκεκριμένα, τόνισε - μεταξύ άλλων - στην κάμερα της παραγωγής:

«Δεν ξέρω τι λάθος έχω κάνει και δεν μου μιλάνε. Νιώθω ότι αν πάω να μιλήσω στον Σάκη στην καλύβα, τους "προδίδω" και δεν μου πολυμιλάνε. Είμαστε πέντε άτομα και είμαστε όλοι μια παρέα. Γιατί να πρέπει να είμαστε τρεις και δύο; Μπορεί να πάω στον Σάκη, που είναι μόνος επειδή η Μαριαλένα είναι στο νοσοκομείο και να νιώθω ότι υπάρχει ένα σούσουρο από πίσω...».

Μετά το αγώνισμα, ο Ηλίας συζήτησε με τον Σάκη για την παράξενη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Δείτε τα βίντεο.