Breaking News

Survivor - Τριαντάφυλλος: «Ο Σάκης αγαπά υπερβολικά τη Μαριαλένα - Να χαίρονται οι γονείς της γιατί περνάει καλά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το μεσημέρι της Δευτέρας ο  Τριαντάφυλλος φιλοξενήθηκε στο πλατό του «Love it», όπου μίλησε για τη συμμετοχή του στο Survivor, τον κόσμο που τον στήριξε και τη ζωή του μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής είπε για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη:

«Συνάντησα τη μητέρα του Σάκη, πήγα στο σπίτι και πραγματικά ήταν πολύ συγκινητικό. Ήθελε ο Σάκης να την επισκεφτώ, ο οποίος είναι αδερφός μου πλέον και δε θα μπορούσα να του χαλάσω το χατίρι. Όταν με είδε, ήταν σαν να παίρνει αγκαλιά το γιο της, κλάψαμε... Ήταν και ο μπαμπάς του, η αδερφή του και τα ανιψάκια του...

Ο Σάκης αγαπά υπερβολικά τη Μαριαλένα και η Μαριαλένα έχει συγκινηθεί... Άφησε πίσω του πολλά πράγματα για να πάει να τη βρει. Την αγαπά πολύ και σαν άνθρωπο και εpωτικά. Θέλω να πω στην οικογένειά της ότι η Μαριαλένα είναι πολύ χαρούμενη που είναι ο Σάκης εκεί και τη στηρίζει. Να χαίρονται οι γονείς της γιατί περνάει καλά. Δεν ξέρω αν θα είναι μαζί έξω ή αν θα τους παντρέψω.

Πριν φύγω για το παιχνίδι μίλησα με τον φίλο μου τον Γιώργο Λιβάνη. Ήταν και η Μαριαλένα μαζί του και με πήραν τηλέφωνο. Μου είπε "Να μου την προσέχεις". Δεν πρόλαβα να κάνω κάτι γιατί ο Σάκης και η Μαριαλένα ήρθαν κοντά... Τι να κάνω, να χωρίσω το ζευγάρι; Δεν έχω μιλήσει με τον Γιώργο από τότε που βγήκα από το παιχνίδι».

Να σημειωθεί ότι ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε πως ο γιατρός του, του είχε πει να μην πάει στο Survivor, καθώς - λόγω των συνθηκών -  μπορεί  να μην πετύχαινε η μεταμόσχευση μαλλιών που είχε κάνει.

Δείτε το βίντεο.