Breaking News

«Τα Φιλαράκια» - James Michael Tyler: Ο «Gunther» δίνει μάχη με τον καρκίνο (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον περασμένο μήνα και συγκεκριμένα το βράδυ της Πέμπτης 27 Μαΐου προβλήθηκε το επετειακό επεισόδιο της σειράς «Τα Φιλαράκια». Η αγαπημένη τηλεοπτική παρέα - Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) και David Schwimmer (Ross) - επέστρεψε για ένα και μοναδικό επετειακό επεισόδιο μέσα από την πλατφόρμα της HBO Max.

Στο επεισόδιο αισθητή ήταν η απουσία του «Gunther», του υπεύθυνου μπαρ στο Central Perk - το αγαπημένο στέκι των πρωταγωνιστών -, τον οποίο υποδύθηκε ο James Michael Tyler.


Όπως αναφέρει δημοσίευμα του BBC, σε συνέντευξή του τη Δευτέρα στην εκπομπή "Today" του NBC, ο 59χρονος James Michael Tyler εξομολογήθηκε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη τον Σεπτέμβριο του 2018 - μετά από μία εξέταση ρουτίνας -, που  πλέον βρίσκεται στο στάδιο "4".

Ο ηθοποιός υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία. Από το 2018, ο καρκίνος εξαπλώθηκε στα οστά του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί πλέον να περπατήσει. «Τελικά, ξέρετε... πιθανότατα θα με... νικήσει», είπε στον δημοσιογράφο Craig Melvin.

Ο καρκίνος μεταλλάχθηκε όταν ξέσπασε η πανδημία και η κατάστασή του επιδεινώθηκε. Όταν  ρωτήθηκε αν θα έκανε κάτι διαφορετικό, απάντησε:

«Θα άκουγα την υπέροχη σύζυγό μου, που είναι η απόλυτη δύναμή μου. Θα πήγαινα για εξέταση νωρίτερα και ίσως το προλάβαινα».

Ο James Michael Tyler παρότρυνε τους άντρες να κάνουν προληπτικό έλεγχο του προστάτη στο επόμενο ραντεβού με τον γιατρό τους.

Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι τα άλλα μέλη του καστ γνώριζαν για τη διάγνωσή του. «Ο David Schwimmer μου μίλησε μέσω Instagram. Οι παραγωγοί γνωρίζουν εδώ και πολύ καιρό», είπε χαρακτηριστικά.