Breaking News

Το «Σπίτι με το Mega» ρίχνει αυλαία για τη φετινή σεζόν με τη Δέσποινα Βανδή (trailer)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Απόψε, Σάββατο 5 Ιουνίου, στις 21:00, το «Σπίτι με το Mega» ρίχνει αυλαία για τη φετινή σεζόν με μία ξεχωριστή εκπομπή. Η Δέσποινα Βανδή, μία από τις σημαντικότερες και πιο αγαπημένες φωνές του ελληνικού τραγουδιού, προσκαλεί τους τηλεθεατές στην καλύτερη τηλεοπτική συναυλία του καλοκαιριού.

Σε ένα μαγικό φυσικό σκηνικό στη Λίμνη Βουλιαγμένης, η Δέσποινα Βανδή κάνει μία μουσική αναδρομή στην πολύχρονη και σημαντική καριέρα της με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Μαζί της ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και ο Μέμος Μπεγνής. Special guest ο λαουτιέρης τραγουδιστής της Κρήτης Μανώλης Κονταρός.

Η Δέσποινα Βανδή δίνει ρυθμό σε ένα υπέροχο καλοκαιρινό βράδυ με τις αμέτρητες επιτυχίες της - μεταξύ των οποίων «Αυλή του Παραδείσου», «Υπάρχει Ζωή», «Νυχτολούλουδο», «Έλα», «Αδιέξοδο», «Στα ‘Δωσα Όλα» -, αλλά και τις πιο πρόσφατες «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή» και «Πέτρα» με την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους και του Νίκου Μωραΐτη.


Απόψε η Δέσποινα Βανδή έρχεται στο «Σπίτι με το Mega» και καλωσορίζει το καλοκαίρι με μία ξεχωριστή τηλεοπτική συναυλία αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του MEGA.