Breaking News

Έγινε μπαμπάς ο Βασίλης Χαλακατεβάκης (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Βασίλης Χαλακατεβάκης, καθώς έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά, σε ηλικία 63 ετών. Η σύζυγός του Δέσποινα Μαραγκουδάκη έφερε στη ζωή την κορούλα τους.

Ο γνωστός ηθοποιός ανέβασε σήμερα, Πέμπτη, φωτογραφία στο Instagram, που δείχνει τα ποδαράκια της μικρής. «Καλώς την....», έγραψε στη λεζάντα.

«Με τη σύζυγό μου έχουμε αρκετή διαφορά ηλικίας, περίπου 20 χρόνια... », δήλωσε πριν λίγους μήνες στο Πρωινό ο Βασίλης Χαλακατεβάκης, ενώ είχε εξομολογηθεί σε  συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Realnews:

«Για να είμαι ειλικρινής το ήθελα κoρίτσι. Η γυναίκα μου ασχολείται με το θεατρικό παιχνίδι και παρατηρούσα πόσο επικοινωνιακά και χαριτωμένα είναι τα κoρίτσια στις θεατρικές ομάδες. Είχα παρατηρήσει τη σχέση που έχουν με τους πατεράδες τους. Είχα ζηλέψει, αυτό το ιδιαίτερο δέσιμο. Και μια κρυφή επιθυμία μου ήταν να είναι κoρίτσι. Στην οικογένειά μας είχαμε πάντα περισσότερα αγόρια. Ανυπομονούμε να έρθει με υγεία και φωτεινότητα στον κόσμο και όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες».