Breaking News

Η συγκινητική ανάρτηση του Γρηγόρη Γκουντάρα: «Η χρονιά είναι για σένα, δε θα σε ξεχάσω ποτέ» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με αφορμή την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το Big Brother, όπου θα είναι παρουσιαστής μαζί με τη σύζυγό του Ναταλί Κάκκαβα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας αναφέρθηκε στην απώλεια του δημοσιογράφου και φίλου του, Άγγελου Φώσκολου, που έφυγε από τη ζωή το 2018, σε ηλικία μόλις 45 ετών. 

Χθες, Παρασκευή, ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανέβασε στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν, γράφοντας στη λεζάντα:

«Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια, αλλά θέλω να σας πω κάτι…‼️ Όλα αυτά τα τηλεοπτικά (τα ωραία) που προέκυψαν εφέτος, οφείλονται στον υπέροχο άνθρωπο που είναι δίπλα μου.

Ο Άγγελος Φώσκολος (ο Θεός επέλεξε να τον πάρει νωρίς από κοντά μας για να έχει καλή παρέα), το 1996 τότε που δούλευα στο TV MAGIC, μου είπε πως ο ΑΝΤ1 ψάχνει ρεπόρτερ για την εκπομπή ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ και με πήγε‼️‼️ Από τότε ξεκίνησαν όλα...

Λοιπόν Αγγελέτο, η χρονιά είναι για εσένα και να ξέρεις πως μπορεί να μην τα πίνουμε δίπλα δίπλα όπως παλιά, αλλά δε θα σε ξεχάσω ποτέ... Αδελφέ μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα. Καλό Σ/Κ με υγεία‼️»