Breaking News

Ολυμπιακοί Αγώνες - «Λύγισε» ο Θοδωρής Ιακωβίδης: «Δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Νωρίς το πρωί του Σαββάτου, ο Θοδωρής Ιακωβίδης αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο στην Άρση Βαρών, στην κατηγορία των 96 κιλών.

Εμφανώς φορτισμένος συναισθηματικά, ο Έλληνας πρωταθλητής ανακοίνωσε συγκινημένος - μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματoς - την αποχώρησή του από την Άρση Βαρών.  Συγκεκριμένα, δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Δεν κλαίω επειδή δεν πήγα - φαινομενικά - καλά. Κλαίω γιατί τελείωσε όλο αυτό. Δυστυχώς δεν μπορώ να αποδώσω στο 100% και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο για να κάνω προπόνηση και να μπορώ να αποδίδω αυτά που αρμόζει να αποδίδω σε αυτή τη σημαία που φοράω.

Συγγνώμη εάν κάποιοι νομίζουν πως το βάζω στα πόδια, αλλά έχω κουραστεί πολύ και δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση. Είναι πολύ λυπηρό να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή, γιατί δεν σου παίρνει λεφτά επειδή ξέρει την κατάστασή σου. Δεν το αντέχω άλλο αυτό.

Θέλω να σταματήσω, θέλω να ηρεμήσω και να γυρίσω στους δικούς μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου, να τους αγκαλιάσω και να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που ήταν το κίνητρό μου να συνεχίσω όλα αυτά τα χρόνια».