Breaking News

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η εξομολόγηση στο φινάλε του «Pop Up» και η αναφορά στον Snik (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Όλοι οι άνθρωποι περνάμε δύσκολα, όλοι οι άνθρωποι κάποιες φορές είμαστε χαρούμενοι, κάποιες φορές κλαίμε, κάποιες φορές εpωτευόμαστε, κάποιες φορές χωρίζουμε, κάποιες φορές χάνουμε ανθρώπους από τη ζωή μας λόγω των καταστάσεων... Είμαι πολύ τυχερή, πολύ χαρούμενη που ήσασταν δίπλα μου, που με δεχτήκατε χωρίς καμία εμπειρία, χωρίς καμία παρακαταθήκη και κανένα βιογραφικό... Σταθήκατε στο πλευρό μου... Ποτέ δεν με εκθέσατε, ποτέ δεν με στενοχωρήσατε και οφείλω να σας το πω», τόνισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο φινάλε της εκπομπής «Pop Up».

Και εξομολογήθηκε: «Ξέρουμε όλοι πολύ καλά πώς ήταν αυτή η χρονιά... νομίζω ότι έχει αποτυπωθεί πάνω στο σώμα μου. Πολλές φορές οι άνθρωποι όταν περνάμε δύσκολα, σωματοποιούμε καταστάσεις.... Κάποιες φορές παίρνουμε μερικά κιλά και μας λένε ότι είμαστε έγκυες, άλλες φορές χάνουμε κιλά και ίσως να έχουμε ανορεξία. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε αγωνία, άγχος, αγάπη και προσπαθούμε, ενώ έχουμε ανθρώπους δίπλα μας που, αντί να μας γυρνούν την πλάτη στα δύσκολα, μας κρατάνε από το χέρι».

Με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για οριστικό χωρισμό της με τον Snik, η όμορφη παρουσιάστρια ξάφνιασε τους τηλεθεατές, καθώς τον ευχαρίστησε για το τραγούδι των τίτλων αρχής της εκπομπής. Συγκεκριμένα, είπε:

«Με αφορμή το σήμα της έναρξης, το τραγούδι που ακούσαμε και ακούμε κάθε φορά με το που ξεκινάει η εκπομπή… Θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δημήτρη, τον Snik όπως τον γνωρίζετε εσείς, που μπήκε στη διαδικασία και άνοιξε το studio του, που έφερε τους παραγωγούς μουσικής, που το έζησε από την αρχή, έγραψε μερικά κομμάτια και με άφησε να το τραγουδήσω. Κατέληξε λίγο σαν κλαρίνο - μπουζούκι μπορώ να πω. Οπότε μας έκανε πραγματικά την τιμή, μας έδωσε τη χαρά να το πει ο ίδιος. Είναι όντως τραγούδι του Snik, τον ευχαριστούμε πάρα πολύ. Ευχαριστούμε Σνίκαρε, σ' αγαπάμε!».

Δείτε τα βίντεο.