Breaking News

Γιώργος Τσαλίκης για ΣΚΑΪ: «Και κερατάς και δαρμένος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Το θέμα έχει πάρει τη νομική οδό και θα δικαιωθώ», είχε τονίσει τον περασμένο μήνα ο Γιώργος Τσαλίκης... Η συνεργασία του τραγουδιστή με τον ΣΚΑΪ - για την παρουσίαση του Big Brother - δεν προχώρησε, με τον ίδιο να ξεσπά στο Instagram, αναρτώντας και το σχετικό βίντεο από τη στιγμή της υπογραφής του συμβολαίου του.

Την Παρασκευή ο Γιώργος Τσαλίκης ήταν καλεσμένος στο τελευταίο «Πάμε Δανάη!» της σεζόν, όπου δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του και χρησιμοποίησε σκληρούς χαρακτηρισμούς. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Τη μέρα που θα μου έλεγαν αν θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας σε άλλο πρότζεκτ, μου έκαναν εξώδικο επειδή μίλησα στις 7 Ιουνίου. Και μου ζητάνε και χρήματα κιόλας. Και κερατάς και δαρμένος. Ενώ οι ίδιοι έχουν στείλει mail στις 31 Μαΐου... Για τέτοια βρωμιά μιλάμε...

Ο ΣΚΑΪ έπαιξε ένα παιχνίδι και το παίζει ακόμα... Να είστε σίγουροι ότι η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, που αυτή τη στιγμή μας βλέπει, τα ίδια θα κάνει και στον επόμενο... 

Λέω "Γιώργο θα το πας μέχρι το τέλος και ας κλείσει η πόρτα του ΣΚΑΪ". Η πόρτα του ΣΚΑΪ δεν κλείνει... εγώ ελπίζω ο ΣΚΑΪ να κλείσει την πόρτα σε αυτούς που διαχειρίζονται την εικόνα ενός καναλιού που έχω στηρίξει τόσο πολύ».

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή του Mega.